NB I

2,30-ért próbálkoznánk a Fradi borsodi rangadóján

  • mr.blonde

A dobogón elfoglalt helyezések alapján rangadót játszanak Mezőkövesden, ahová a címvédő Ferencváros látogat.

Egyértelműen a forduló rangadójára kerül sor a szombati zárómeccsen, ahol a harmadik helyezett Mezőkövesd a listavezető Ferencváros látja vendégül. A két csapat őszi meccsén 1-1-es döntetlen született, így a fogadóirodák elég óvatosak voltak a szorzókkal is.

[3080235] 2020-02-22 19:30:00 Mezőkövesd Zsóry - Ferencvárosx;5

A budapesti meccs krónikájához hozzátartozik, hogy abban az időszakban a Ferencváros elég megterhelő sorozatban volt és várta a CSZKA Moszkva elleni hazai Európa Liga-találkozóját. Ezzel együtt egyáltalán nem volt tartalékos a zöld-fehér csapat, szóval a borsodiak érdemein ez nem csorbít.

Az viszont fordított helyzetet jelent, hogy ezúttal a borsodiak lehetnek fáradtabbak, hiszen szerdán MK-meccset játszottak Kaposváron, igaz Cseri, Nagy D. és Zivzivadze végig a kispadról figyelte az eseményeket. A Fradi egy hetet tudott pihenni erre a találkozóra, a Fehérvár legyűrése után pedig nyilván a másik dobogós csapatot is szeretnék leszakítani magukról.

 

>>>Regisztrálok a TippmixPro-ra és kérem az 5000 HUF üdvözlő bónuszt!<<<

 

Mire érdemes fogadni?

Jelen ismereteink szerint egyik oldalon sem lesz majd olyan hiányzó, akinek távolléte jelentősen befolyásolná az esélyeket. Kuttor Attila jól sáfárkodott a csapatával a hét közben, míg Szerhij Rebrov amúgy is szinte az egész keretét számításba veheti. Mindkét csapat masszív védelemmel rendelkezik - a Fradi 0,78, a Kövesd 0,86 gólt kap meccsenként - és nagyon szervezett játékot játszik, így ezen az összecsapáson nem biztos, hogy a látványos adok-kapok lesz a jellemző.

Valami olyasmire számíthatunk, mint a Groupama Arénában, ahol a kövesdiek nagyon okosan kifogták a szelet Fradi vitorlájából. Most a hazai pálya is a segítségükre lehet, ami picit talán bátrabb hozzáállásra sarkallhatja őket.

Bár a Fradinak nem élet-halál kérdés ezen a meccsen megszerezni a győzelmet, mi úgy véljük, hogy lesz kellő motiváció a vendégekben. Ha megnyerik ezt a találkozót, újabb komoly lépést tesznek a bajnoki cím felé, márpedig ki ne akarná minél előbb letudni ezt a fontos kérdést.

Kemény, férfias küzdelemre és feszült légkörre kalkulálunk, ezért kevesebb esélyt látunk a sok gólos végeredményre. Akár egy gól is dönthet ezen a meccsen, de szerintünk a Fradi lesz majd fölényben. Ha ezt a két verziót összemixeljük, akkor 2.35-ért kaphatunk is egy tippet.

 

Szerinted melyik tipp lehet a nyerő?

 

 

 

 

{"headTitle":"Mezőkövesd - Ferencváros ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-02-22 19:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Gólszám 2-3 ","odds":"1.95","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Vendég nyer és kevesebb, mint 4.5 gól ","odds":"2.31","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}