Logibet

Dübörög az ingyenes Logibet, mutatjuk a legjobb tippeket - még nem késő csatlakozni!

  • Logibet

Még távolról sem késő csatlakozni a Logibethez, hiszen az ingyenes napok fele sem telt még el.

Kedden reggel rajtolt el és még egy hétig tart a Logibet ingyenes időszaka. A tíz nap során minden tippmester minden tippje ingyenesen megtekinthető a Logibeten, illetve a tipserek élő ötleteihez is bárki előfizetés nélkül hozzáférhet a Discordon. Most egy kicsit szemezgettünk az elmúlt napok legjobb ötleteiből.

Regisztrálj és nyerj velünk!

Vitán felül áll, hogy testvéroldalunkon MoneyMaker tippje vitte a héten a prímet, master tippmesterünk Balázs Attila győzelmét fogta meg közel 3-szoros oddson. A nagyon szép indoklással ellátott tipp a SuperTipster követőinek 16 egységet hozott, míg a normál előfizetők 10 egységgel duzzasztották feljebb bankszámlájukat.

Két rutinos öreg róka, varin és Tomihmv is a nap lehetőségének vélte a ZTE-Lipót MK-meccset, így több tippel is próbálkoztak a papírformának ígérkező második mérkőzésre. A hazaiak 5-1-es sikere azt jelentette, szinte minden tippjük zöldült a tipstereknek, amely megalapozta a jó szerdai napot.

Griezmann ritkán szól, de akkor többnyire igen nagyot, ezúttal az esti BL-meccseken küldött játékba nyertes szelvényt, a két bergamói gól igencsak hamar zöldítette a Logibet legnépszerűbb tippmesterének szelvényét. Griezmann következő BL-tippjét egyébként már meg is nézheted itt!

A Logi követői tehát kifejezetten jó napot zártak és azok sem unatkoztak, akik felnéztek a Discordra, hiszen új tippmesterünk, ahwesQ egész nap publikálta a tippjeit a követőknek, az eredményesség pedig önmagáért beszél. 

Legújabb, élő fogadásokra specializálódott tipsterünk szerdán 29 tippet publikált, amelyekből 20 nyertes, 7 vesztes és 2 tét visszajár lett a mérleg

Ha tehát szeretnéd kipróbálni akár a mérkőzés előtti, akár a mérkőzés közbeni tippeket, most még egy hétig kockázat nélkül megnézheted, hogyan is dolgoznak a profik!

 

Csatlakozom a Logibethez - Csatlakozom a Discordhoz