Női kézi BL

Pár nap alatt mindent elbukhat a Ferencváros

Pénteken a CSM Bukarest vendége lesz a kedden roppant fontos meccset veszítő Ferencváros a Bajnokok Ligájában.

Újabb pofont kaphat a Ferencváros. - Fotó: fradi.hu

A Ferencváros kedden a magyar bajnokságban 26-24-es vereséget szenvedett hazai pályán a Siófoktól (amivel egyébként komolyat kaszáltunk), aminek köszönhetően vélhetően a végelszámoláskor lecsúszik majd a második helyről, azaz nem csak az ezüstérmet, hanem a jövő évi Bajnokok Ligája indulást is bukhatja.

Sokáig viszont nem szomorkodhatnak Elek Gábor tanítványai, hiszen pénteken ismét igen komoly horderejű találkozó vár rájuk. Bukarestben, a CSM otthonában vívnak Bajnokok Ligája találkozót, ahol pontot, pontokat kellene szerezniük, hogy életben tartsák továbbjutási reményeiket. Azonban elnézve a felek közti pillanatnyi formakülönbséget, jelen helyzetben már az is bravúrnak számítana a magyar csapattól, ha szoros meccset tudna játszani.

Az FTC ugyan parádésan kezdte a BL-tavaszt, hiszen épp pénteki riválisát verte hazai pályán tíz (!) góllal, ám azt követően rangadót bukott az Esbjerg otthonában, majd otthon a Rosztov ellen. Ezt követően a Dunaújvárost idegenben hattal nyomta le az NB I-ben, majd jött a keddi sokk, ami biztosan megfogta a csapatot.

A CSM viszont a budapesti pofon óta egyre jobban kézilabdázik, a román bajnokságban ugyan volt egy döntetlenje, de a BL-ben hazai pályán verte meg könnyedén az éllovas Metz együttesét, majd a tavalyi bronzérmes Kristiansand otthonában tudott nyerni két góllal. 

Így pedig enyhén szólva is megnőttek a románok továbbjutási esélyei, de ahhoz az kell, hogy pénteken hozzák a Fradi elleni meccset. Erre minden esélyük megvan, pláne úgy, hogy már csak a Mörk, Chiper, Carmen Martín trió hiányzik majd, míg Neagu bombaformában van, a legutóbbi két BL-meccsén egyaránt 14-szer mattolta (!) az ellenfeleket.

Mindezek után mi nem sok esélyest adunk a Fradinak a pénteki, romániai kirándulására, sőt, ahogy fentebb is fogalmaztunk, már az is bravúr volna, ha szoros meccset tudna játszani Bukarestben. Vagyis mi a hazaiakra fogadunk, méghozzá hendikeppel, amit ahogy a korábbi években, úgy ezúttal is könnyedén megcsinálhatnak a románok.
 

>>>Regisztrálok a TippmixPro-ra és kérem az akár 5000 HUF üdvözlő bónuszt!<<<

{"headTitle":"CSM Bukarest - Ferencváros","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-02-21 17:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"CSM Bukarest -3,5","odds":"1.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

Kattints és nézd meg ingyen a tippeket!