Serie A

Az egyiknek kéne, de nem tudja, a másiknak nem kéne, de tudná - rejtvény Itáliából

  • varin

A Bresciának nagyon kéne a három pont, de nem tudunk bízni bennük. Tippeltünk a Napoli kötelezőjére.

Ha az Inter esetében tegnap arról írtunk, most már minden fontosabb, mint a nemzetközi kupa és a bajnokság a prioritás, akkor a Napolinál ez éppen fordítottan működik: már minden fontosabb, mint a bajnokság. A déliek továbbra is teljesen kiszámíthatatlanok, de még ilyen körülmények között is a Brescia ellen illene behúzniuk a 3 pontot.

{"headTitle":"Brescia-Napoli","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-02-21 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Brescia","odds":"6.25","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"4.25","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Napoli","odds":"1.55","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

Merthogy az újonc az utóbbi időszakban elfelejtette, milyen érzés is meccset nyerni. Kilenc forduló alatt három pont és igaz, hogy nem bővelkedtek könnyű meccsekben, innentől már nagy bravúrokra is szükségük van Balotelliéknek, ugyanis a lemaradás 7 pont, ráadásul a 17. helyen álló Sampdoria egészen bizonyosan erősebb csapat, mint a Brescia.

Persze a kék-fehéreknél nem egyszerű a háttér sem, hiszen Eugenio Corini mester egy szezonon belül másodszor került menesztésre február elején, néhány nappal azt követően, hogy Cellino elnök a bizalmáról biztosította őt. Helyét az a Diego Lopez vette át, aki korábban a Cagliarinál, a Bolognánál és a Palermónál is dolgozott, ám az új munka egyelőre nem hozta meg az áttörést.

A keret viszont igencsak szűkös, Aye (14/0), Romulo (21/1), Cistana (21/1) és Torregrossa (12/4) sem bevethető, így a dél-amerikai mester maximum annak örülhet, hogy a Donnarumma-Balotelli duó azért harcképes.

A másik oldalon Gattusónak a már megszokott hiányzói lesznek, Koulibaly, Allan és a többiek régóta nem tagjai a keretnek, viszont nem is biztos, hogy a nápolyi együttesnél most feltétlen a bajnoki pontok a legfontosabbak. Egyrészt a Napoli lemaradása 12 pont és öt hely az Atalantától, másrészt jövő héten BL-nyolcaddöntő, majd pedig nemsokára Olasz Kupa-visszavágó.

Kattints és nézd meg ingyen a tippeket!

 

>>> ÉRDEKELNEK A PROFI TIPPMESTEREK INGYENES TIPPJEI! <<<

Gatta természetesen lefutotta a tiszteletköröket, de ezek csak a szokásos szavak, amelyeket ki kell mondania ilyenkor egy mesternek.

"Péntek és kedd között sok időnk lesz még gondolkozni a BL-meccsen és felkészülni a Barcelonára, így kizárólag a Brescia elleni találkozóval foglalkoznk. Ez a meccs nagyon hasonló lesz, mint a Cagliari elleni, egy igencsak rossz formában lévő "kiscsapat" ellen találkozunk, márpedig idén rengeteg pontot adtunk oda ezeken a találkozókon. Pihentetésről vagy rotálásról szó sem lehet, a legjobb bevethető játékosok játszanak majd, mert a győzelem a célunk" - mondta a tréner.

Magasra húzták meg a gólok számára az egál line-t az irodák, amit mi ki is használunk. A Brescia védelme a pocsék forma közepette is jól zár, a Napoli pedig most eléggé 1-0-s, 2-0-s formában van, így nem gondoljuk, hogy megszakadnak majd a BL-mérkőzés előtt.

{"headTitle":"Brescia-Napoli","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-02-21 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"3,5 gól alatt","odds":"1.5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}
[3135705] 2020-02-21 20:45:00 Brescia - SSC Napolix;

>>>Regisztrálok a TippmixPro-ra és kérem az akár 5000 HUF üdvözlő bónuszt!<<<