Bundesliga

Ennyiért alap, hogy nullára veretjük a Paderbornt

  • gb1

A pénteki nap egyik fő kérdése, hogy a Bayern mennyire ég majd takarékon a Chelsea elleni BL-meccs előtt.

Fotó: Archív

Két vasárnapi játéknap után a Bayern ezúttal a fordulónyitót játssza, mégpedig a sereghajtó Paderborn ellen. Elméletileg ujjgyakorlat lesz ez a 90 perc Mülleréknek, ezt pedig az oddsok is alátámasztják. Az viszont nem bizonyos, hogy tövig nyomják végig a gázt, ugyanis kedden már Londonban lépnek pályára a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében.

{"headTitle":"Bayern München-Paderborn","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-02-21 20:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Bayern","odds":"1.06","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"15.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Paderborn","odds":"31.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

Az első és utolsó csatája lévén nem csodálkozunk a törpeszorzón, bár az 1,06 azért szinte már megalázó. A különbséget nyilván zongorázni lehet a felek közt, ráadásul a rekordbajnok amúgy is piszok jó formában van. A Lipcse elleni kisebb kisiklást (0-0) a Köln leigázásával hamar sikerült feledtetni, de azért ne felejtsük, hogy az Allianz Arenában furcsa módon már kétszer is elcsípték őket. Az utóbbi hetekben mindenesetre tetszetős, amit látunk a Flick-csapattól, minden fronton egyben van az alakulat. Neuer is pompásan véd, már amikor nagy ritkán a kapuja felé száll végre egy labda, ugyanis ez nem túl gyakori.

Neuer vezeti a ligát a kapott gól nélkül lehozott meccsek tekintetében, amelyből eddig 8-at jegyez a portás.

A Bajorok tehát 10 összecsapás óta veretlenek minden sorozatot figyelembe véve és ez aligha pénteken törik meg. Az előzetesek alapján Flick nem nagyon fog variálni, a közelgő BL-meccs ellenére sem, bár az ötödik sárgáját beszedett Boateng-Pavard duó nem bevethető. Hála nekik, Hernández újra teljes 90 percet kaphat a jubileumi meccsen, amely a 250. lesz az Allianz Arenában. 

[3081564] 2020-02-21 20:30:00 Bayern München - Paderbornx

Tudtad?
 

  • A Bayern utóbbi 16/18 Bundesliga-meccsén több, mint 2.5 gól született
     
  • A Bayern az utóbbi 5 meccsén legalább hármat vágott a Paderbornnak
     
  • A Bayern az utóbbi három hazai bajnokiján nem kapott gólt
     
  • A Bayern az utóbbi 7/8 Bundesliga-meccsén legalább 2 gólt szerzett
     

A Flick-érában a védelem is láthatóan egyre jobban muzsikál és a csapat a szezon során mindössze 24 gólt kapott, amely a legkevesebb a ligában. Ha ehhez hozzátesszük, hogy idegenben a Paderborn lövi a legkevesebbet, akkor eléggé adja magát, hogy úgy nyeressük a münchenieket, hogy a vendégek nem iratkoznak fel az eredményjelzőre. Ideálisabb ellenfelet nem is kaphatna Neuer ahhoz, hogy jöjjön a 9. 'cleen sheet' számára.

{"headTitle":"Bayern München-Paderborn","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-02-21 20:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Bayern + mindkét csapat szerez gólt - nem","odds":"1.84","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

>>>Regisztrálok a TippmixPro-ra és kérem az akár 5000 HUF üdvözlő bónuszt!<<<