Európa Liga

Ezzel a tippel próbálkoznánk az Olimpiakosz - Arsenalon

  • mr.blonde

Az Olimpiakosz végső győzelmére közel 100-szoros szorzót fizetnek a bukik, mégsem mondhatjuk, hogy sima párharc várna az Arsenalra.

Pár évvel ezelőtt ez a párosítás sztenderd BL-ütközetnek számított, jelenleg azonban mindkét csapat kisebb hullámvölgyben van. Az Olimpiakosz picit lemaradni látszik az európai elittől, míg az Ágyúsok gondjai széles körben ismertek.

Fotó: arsenal.com

A görögök egyébként a BL-csoportkörből érkeztek az Európa Ligába, a Bayern München - Tottenham duó mögött túl sok esélyük nem volt a továbbjutásra, a Crvena zvezdát pedig az utolsó körben sikerült beelőzniük.

Az Arsenal az EL-ben indult, az F-csoportot pedig elég simán behúzta a Frankfurt előtt, a londoniaknak az is belefért, hogy az utolsó három csoportmeccsen egyetlen győzelmet se arassanak.

Csapathírek

Az aktuális formák alapján olyan nagy probléma egyik oldalon sincsen. Az Olimpiakosz november 26. óta veretlen, ami pontosan 18 mérkőzést jelent. Ezek egy kivételével viszont görög meccsek voltak, a hellének terepén pedig a pireusziak továbbra is kiemelkedő erőnek számítanak.

Az Arsenal egy nyolc meccse tartó veretlenségi szériát fut éppen, de ebben a sorozatban van négy döntetlen is, ami nem valami nagy teljesítmény arrafelé.

A hiányzók terén a hazaiak állnak jobban, Pedro Martins gyakorlatilag minden játékosára számíthat, míg Mikel Arteta szokás szerint több kimaradóval kénytelen számolni.


>>>Regisztrálok a TippmixPro-ra és kérem az akár 5000 HUF üdvözlő bónuszt!<<<


Az angolok sérült listáján Cedric Soares, Kieran Tierney, Lucas Torreira és Calum Chambers is rajta van, Dani Ceballos meccshiánnyal küzd, Mesut Özil játéka pedig kérdéses.

Bár az Arsenaltól megszokhattuk, hogy az EL-ben inkább a fiataloknak ad bizonyítási lehetőséget, mivel a bajnokságban lecsúsztak a BL-indulásról, a sorozat megnyerése egy megoldás lehet az elitbe való visszatérésre. Az is lényeges, hogy Arteta még munkája elején jár, ilyen esetben pedig a vezetőedzők még a "tuti" csapatot keresik és mérsékeltebben rotálnak. Ezt támasztja alá az is, hogy az előzetes kezdőben Lacazette, Pepe, Xhaka is jelölve van, ugyanakkor Aubameyang, David Luiz, Bellerín csak a kispadon kezdhet.

[3236283] 2020-02-20 21:00:00 Olympiacos - Arsenalx

Mire érdemes fogadni?

A háromesélyes szorzókból is látható, hogy nem egyszerű megtippelni a győztest. Bár az Olimpiakosz nem tartozik jelenleg az elithez, hazai környezetben elég kemény ellenfél. Remek hangulatot varázsolnak a szurkolói, ami átragad a játékosokra is, ha pedig ilyen híres sztárcsapat érkezik látogatóba, akkor ez a csúcsra pörög.

Így fogadják a meccset az 1X2-es piacon a Tippmixpro-játékosok

Végeredmény helyett inkább másra fogadnánk. A két csapat nemzetközi kupameccsein elég szép a gólátlag - mindkét együttes +3 gól/meccsel hozta le a csoportköröket - és bizony az egymás elleni történelem is izgalmas, fordulatos meccseket mutat.

Bár egy oda-visszavágós párharc esetében az első meccs gyakran túltaktikázott, biztonsági focit hoz, mindkét csapatnak fontos lenne legalább egy gólt szereznie. Hazai pályán az Olimpiakosz képes lehet bevenni az Arsenal védelmét, míg az angolok minőségi támadóik révén szintén mattolhatják a nem túl acélos görög védelmet.

{"headTitle":"Olimpiakosz - Arsenal ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-02-20 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Mindkét csapat szerez gólt ","odds":"1.65","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}
borítókép: arsenal.com