Európa Liga

A Fradi után az Intert is elkaphatják a bolgárok

  • varin

Minden fontosabb az Internek, mint a Ludogorec elleni 180 perc. De azért nem veretjük az olaszokat.

Ludogorec-Inter mérkőzést rendeznek Razgradban csütörtökön este, ami klasszikusan az a 90 perc lehet, amely megmutatja, mennyire hidegen hagyja az Európa Liga az olasz gárdát. Tartalékos csapat, motiválatlanság, mindezen tényezők egyértelműen a hazai siker felé billenthetik a mérleg nyelvét.

{"headTitle":"Ludogorec-Inter","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-02-20 18:55","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Ludogorec","odds":"5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.7","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Inter","odds":"1.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

Habár hivatalos keret még nincsen a vendégek oldalán, az előzetes tervek alapján több helyen is változtat majd Antonio Conte mester a megszokott csapatához képest. Bár a téli igazolások egyik oka az volt, hogy a csapat versenyképes maradjon a három sorozatban egyszerre, valójában a prioritási lista végén lehet az EL, hiszen a BL-indulás nincs veszélyben, az Olasz Kupa megnyerése pedig csak 180 percre lehet a Nerazzuritól, a bajnokság pedig teljesen nyílt.

Mindezek szellemében az olyan alapemberek, mint Skriniar, De Vrij, Candreva vagy Ashley Young, aligha játszanak majd Razgradban, de Nicolo Barella és Romelu Lukaku szereplése is kérdéses. A keddi Gazzetta szerint Christian Eriksen, D'Ambrosio, Ranocchia, Moses és Biraghi bekerülhetnek a csapatba, míg a dán játékos mellett Alexis Sánchez, előtt pedig a mostanság eltiltás miatt pihenő Lautaro Martínez játszhat.

Az Inter legnagyobb problémája továbbra is a kapusposzt, Handanovic gyógyuló sérülését viszont nem fogják kockáztatni ezen a meccsen, így ismét Padelli védhet.

A bolgár csapatnál ezzel szemben sok érdemleges nem történt, a hétvégén elrajtolt a bajnokság, amelyet egy laza 6-0-lal kezdtek Marcelinhóék, és természetesen az ő esetükben szó sem lehet tartalékolásról vagy motiválatlanságról.

A Ludo erejét mi magyarok is jól láthattuk, habár azt se felejtsük el, csupán egy gólra voltak a kieséstől a csoportkör végén. Az a csapat, amely képes ötöt lőni a CSZKA-nak és képes olyan játékot produkálni az Üllői úton, amilyet a bolgárok, nem esélytelen egy Inter ellen sem. Contééknek minden fontosabb most, mint a nemzetközi kupa, hiszen az EL-meccsek között egy kötelező vár rájuk a Samp ellen, majd a bajnokságban a Juve, a kupában pedig a Napoli ellen lépnek pályára a milánóiak.

Mindezek szellemében mi egy kevés gólos, küzdelmes remit várunk, hiszen olyan nagyon egyik félnek sem rossz mondjuk egy 0-0...

{"headTitle":"Ludogorec-Inter","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-02-20 18:55","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"2.75 gól alatt","odds":"1.6","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}
[3236289] 2020-02-20 18:55:00 Ludogorets Razgrad - Interx;