Bajnokok Ligája

A hazai csapatoknak áll a zászló - íme a visszavágók szorzói

Az első négy párharc első felvonása után egyedül egy esetben tűnik eldőltnek a továbbjutás kérdése. Lássuk mit mondanak a visszavágók szorzói!

Az UEFA és a Fantasy Football XI közös játékában Gulácsi bekerült a heti álomcsapatba / uefa.com

Szerdán újabb két mérkőzéssel folytatódtak a Bajnokok Ligája nyolcaddöntői, az Atalanta és a Lipcse is igen kedvező pozícióba focizta magát a visszavágó előtt. Ha azt vesszük, hogy a németek idegenben tudtak előnyt szerezni, akkor ők is nagyon jó helyzetbe kerültek, de az Atalanta háromgólos fórja azért biztosabbnak tűnik.

A visszavágókra majd március 10-én és 11-én kerül sor, viszont a második felvonás szorzói már elérhetőek a fogadóirodáknál.

A második meccseken erősen a hazai csapatok számítanak az esélyesebbnek, a Lipcse, a PSG és a Liverpool győzelme bőven a kettes odds alatti tartományban mozog. A legmagasabb szorzót az Atlético Madrid kapta, amelynek liverpooli sikere 7.50-es szorzóval kecsegtet a magyar irodánál. A címvédő továbbjutásának szorzója kettes szorzó felett pakolható, míg a PSG továbbjutása valamivel a kettes érték alatt mozog jelenleg.

Nincs könnyű helyzetben a Tottenham sem, amelynek idegenbeli diadala négyszeres pénzt érhet, de magasan mérik a Dortmund győzelmét is. Az Atalanta háromgólos előnyből várhatja a Valencia elleni visszavágót, az olaszok viszont csak 2.90-ért nyerethetőek a Mestallában.

Ti mit gondoltok, reálisak az oddsok? Mire érheti meg fogadni?