Darts

100 ezret hozhat a walesi tippsorunk - a tétet nem Te állod!

Február 20-án, csütörtökön este Cardiffban, a Motorpoint Aréna színpadán folytatódnak a 2020-as Premier League Darts küzdelmei.

A walesi főváros azon helyszínek közé tartozik, ahová 2007 óta minden évben ellátogatott eddig a Premier League mezőnye. A cardiffi publikum nagy örömére, idén két hazai játékosért is szoríthatnak, ezen a héten ugyanis Jonny Clayton lesz a beugrós. 

Premier League Darts, 3. forduló    
Kezdés Mérkőzések 1 X 2
20:15 Peter Wright - Rob Cross 1.86 4.30 2.90
20:55 Jonny Clayton - Michael Smith 3.10 4.30 1.81
21:35 Michael van Gerwen - Nathan Aspinall 1.40 5.00 5.00
22:15 Daryl Gurney - Gerwyn Price 3.35 4.35 1.71
23:00 Glen Durrant - Gary Anderson 2.75 4.25 1.97

Rögtön egy ínyencséggel veszi kezdetét a forduló, hiszen a regnáló világbajnok és a három évvel ezelőtt világbajnok néz majd farkasszemet, avagy Peter Wright és Robb Cross összecsapása nyitja a cardiffi show-t. 

Utóbbi mutatott eddig meggyőzőbb játékot az idei Premier League-ben, de nagy panasz a skót játékára sem lehet, ráadásul Wright elég kemény sorsolást kapott, hiszen az első két fordulóban Michael van Gerwen és Gary Anderson voltak az ellenfelei. 

A hétvégén a Players Championship keretén belül meglehetősen jól sült Snakebite keze, vasárnap például a hat meccséből ötször 100+ körátlagot dobott. Cross-nak már kevésbé jött ki jól a lépés, a két versenyen csupán egy meccset nyert. Ettől függetlenül természetesen nem lehet leírni az angolt, múlt héten is láthattuk, hogy a Premier League-ben nagyon tudja szívni magát és rettentően motiváltan játszik. 

Azt se felejtsük el, hogy az egymás elleni mérlegük 10-7 Cross javára és a korábbi négy PL-meccsük egyikét sem veszítette el Wright ellen. Érdekes mérkőzés előtt állunk tehát, melynek egy hangyányival a skót a favoritja, de egyáltalán nem lennénk meglepve, ha pontosztozkodással vonulnának le a színpadról. 

Az est második meccsén áll tábla elé az első walesi, a korábban már említett Jonny Clayton, ellenfele pedig a 2018-as döntős Michael Smith lesz. Nincs irigylésre méltó helyzetben az angol, egyrészről eddig csak egy pontot gyűjtött, másrészről Cardiffban kell egy hazai játékossal megküzdenie. 

Clayton számtalanszor bebizonyította már, hogy komoly veszélyt jelent a PDC krémjére.

Januárban a Mastersen például Michael van Gerwen orra alá tört borsot, ami még úgyis bravúr volt, hogy a világelső holland bőven a tudása alatt játszott. 

Abszolút háromesélyes derbinek tűnik ez, kimenetelre így nem is fogadnának. Amiben fantáziát látunk, hogy legalább hat 180-at dobnak. Smith-nek ha jó napja van, akkor képes ezt szinte egymaga lehozni, de Claytont sem kell félteni. 

Féltávnál Michael van Gerwen és Nathan Aspinall érkezik majd a Motorpoint Aréna küzdőterére, avagy jön a 2020-as vb egyik elődöntőjének visszavágója. Az Ally Pally-s meccsük talán a várakozásokon aluli volt, most viszont csúcsra járathatják egymást. 

Úgy tűnik, hogy a világelső holland egyre inkább kezdi megtalálni az összhangot az új nyilakkal. A múlt heti nottinghami fellépése már a régi Van Gerwenre emlékeztetett. Arra, amelyik ellen nem sok ellenszer van. Kíváncsian várjuk, hogy ezt az arcát mutatja-e Cardiffban is, akkor ugyanis Aspinallnak komolyan fel kell kötnie a gatyáját. 

Az angol eddig nem hozta ki magából a legjobbat, de egy Premier League-újonctól ez nem is elvárható. Szépen veszi fel azért a ritmust és talán a holland ellen már jobban el tudja engedni a kezét. 

Van Gerwen győzelme csupán 1.40-szeres pénzt fizet, így inkább érdemes a 180-as piacok felé kacsingatni, ott is az 5.5 alatti opcióra. Mindketten szeretnek leváltani és nem is termelték eddig halomra a maximumokat. 

A folytatásban színpadra szólítják majd a másik walesit, Gerwyn Price-t, akinek ellenfele az a Daryl Gurney lesz, aki talán a legrosszabb formában van a PL mezőnyéből. 

Korábbi cikkünkben már feszegettük a témát, hogy az északír lehet az első búcsúzó és a hétvégi teljesítményével sem győzött meg minket arról, hogy másképp gondolkozzunk. Két első körös vereségbe nézett bele és az egész idei szezonjára jellemző 90 körüli átlagokat hozott. A mai mezőnyben ez már kevés, a Premier League-ben pedig pláne. 

Egyértelműen gödörben van Gurney és aligha Price ellen tud majd felfelé megindulni. Skóciában sem nagyon tudott mit kezdeni az "ellentáborral" és hasonló vár rá Walesben is. 

A forduló legerősebb tippjének gondoljuk Price nyeretését az északír ellen. 

Az est záróösszecsapásán két három pontos, Glen Durrant és Gary Anderson feszült egymásnak. Múlt héten mindkét játékos remizett, de az angolnak még az egy pontért is vért kellett izzadnia Fallon Sherrock ellen. 

Emelnie kell a játéka színvonalán Durrantnek, mert ami eddig elegendő volt a pontszerzéshez, az Gary ellen már kevés lehet. A skót egyre inkább kezdi megtalálni a legjobb formáját, látszik rajta, hogy élvezi a játékot és nem mellesleg jönnek az eredmények is. 

Dupla pénzért kifejezetten tetszetős Anderson győzelme, mint ahogyan 1.76-ért az is, hogy ő dobja a több 180-at. Durrant mindössze 3-nál tart, míg a skót már 7-et szórt. 
 

Tudtad?

 

 

 

 

A     akár 5.000 HUF üdvözlő bónuszt kínál az új játékosainak. Nincs más dolgod, mint regisztrálni, befizetni és legalább 1.000 HUF értékben elhelyezni az első fogadásod minimum 1.40-szeres oddson. Ha az alábbi tippsort küldöd játékba 5000 forinttal, akkor 100 ezer forint ütheti a markod, a tétet pedig a magyar állami buki állja!

 

>>>Regisztrálok a TippmixPro-ra és kérem az akár 5000 HUF üdvözlő bónuszt!<<<
 

{"headTitle":"Premier League, 3. fordulós tippötletek","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-02-20 20:00","footerTitle":"Játszd meg kombiban a tippeket és kaszálj hatalmasat!","footerLink":"https://www.hatharomhun.com/fogadoirodak/tippmixpro/go","events":[{"eventTitle":"Wright - Cross: Wright dob több 180-at","odds":"1.81","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Clayton - Smith: Több, mint 5.5 180","odds":"1.64","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Van Gerwen - Aspinall: Kevesebb, mint 5.5 180","odds":"2.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Gurney - Price: Price nyer","odds":"1.71","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Durrant - Anderson: Anderson nyer","odds":"1.97","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}