Magyar Kupa

Gólfesztivált hozhat a ZTE kupameccse?

  • varin

Hazai pályán a Zalaegerszegnek fordítania illene, de aligha lesz könnyű dolguk Radóéknak.

A Magyar Kupa nyolcaddöntőinek talán legérdekesebb mérkőzésére Zalaegerszegen kerül sor, ahová az NB III-as Lipóti Pékség látogat. A Nyugati csoportban feljutásért harcoló gárda az első mérkőzésen 3-1-es győzelmet aratott hazai pályán a ZTE ellen, így biztosak lehetünk benne, hogy a szerdai 90 (?) perc is izgalmas futballt és sok-sok gólt hoz majd.

{"headTitle":"Zalaegerszeg-Lipóti Pékség","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-02-19 18:00","footerTitle":"","footerLink":"Minimum 3-as kötés","events":[{"eventTitle":"Zalaegerszeg","odds":"1.22","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Lipóti Pékség","odds":"8.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

Az odavágó egyértelműen a forduló legnagyobb meglepetését hozta, a ZTE idegenbeli veresége alaposan borította a papírformát. Habár a nemrég kinevezett Márton Gábor együttesénél az NB I-es bennmaradás áll a prioritási lista élén, hazai pályán biztosan nem akarnak majd elbúcsúzni a sorozattól. A főpróba remekül sikerült, hiszen egy kiesési rangadón sikerült otthon, hátrányból felállva legyőzniük az Újpestet, ami létfontosságú siker volt, hiszen kezdtek a kék-fehérek veszélyesen leszakadni a többi gárdától.

"Akaratban felülmúltuk ellenfelünket, és a mellett, hogy most az eredményesség az elsődleges, időnként kifejezetten szépen is játszottunk. Nagyot melóztak a srácok, az ő érdemük, hogy nyertünk. Szeretem, ha tudatosan játszik a csapatom, így megpróbáltunk inkább a földön játszani, mivel elöl Ikoba kivételével nem vagyunk igazán magasok, ráadásul az ívelések kiszámíthatatlanabbak is. Kellett már ez a sikerélmény a fiúknak, hogy még tovább tudjunk fejlődni, és az, hogy a játék is jól ment, mindenféleképpen pluszt adhat a továbbiakra nézve" - elemezte a hétvégi győzelmet Márton Gábor.

A másik oldalon természetesen még a kupasiker mámorában úsztak a játékosok, és bizony a győzelem jelentőségét növeli, hogy az NB III-as bajnokság csak március 8-án folytatódik, így egyértelműen egy jobban játékban lévő ellenfelet győztek le a lipótiak.

"Nem vagyunk profi csapat, a játékosaink 90 százaléka főállásban dolgozik. A csapat meg akarja mutatni önmagát, minél látványosabb játékra törekszünk, Zalaegerszegre sem védekezni megyünk, nyerni szeretnék, hogy továbbjussunk" - nyilatkozta Varga Péter, a csapat vezetőedzője a Digi Sporton.

Kattints és nézd meg ingyen a tippeket!

 

>>> ÉRDEKELNEK A PROFI TIPPMESTEREK INGYENES TIPPJEI! <<<

Már az odavágó is egy góldús, sok helyzettel tarkított, remek meccset hozott, a vendégek hozzáállásából pedig látszódik, nem a 0-0-t tartani utaznak Zala-megyébe. Mindezek fényében egy izmos gólgálát hozhat ez a mérkőzés, 2.5-es és 3.5-es határon is érdemes lehet az overben gondolkozni.

[3232023] 2020-02-19 18:00:00 Zalaegerszeg - Lipot Peksegx;