Kézilabda

1.85-szörös tippünk van a Győr meccsére

  • Tomihmv

Rangadót játszik a Győr a női kézilabda NB I-ben, mégis az a kérdés, hogy tud-e nyerni kétszámjegyű különbséggel.

Papíron rangadót játszanak a győriek. - Fotó: ehfcl.com

Ugyan hétvégén fontos idegenbeli Bajnokok Ligája-mérkőzés következik a győri lányok számára, szerdán még jelenésük van az NB I-ben. A bajnokságban a jó formában lévő Vác otthonába látogatnak, avagy papíron nehéz ütközetre számíthatnak.

A hazaiak az elmúlt öt tétmeccsüket rendre megnyerték, többek közt otthon ejtették ki az Érd csapatát a Magyar Kupából, míg szombaton a Debrecen csarnokában tudtak nyerni egy góllal. Az NB I tabelláján az igen előkelő hatodik helyre jöttek fel, de az ötödik helyezett Érd csak a jobb egymás elleni eredmények miatt van előrébb, míg a negyedik pozícióban található Debrecennek mindössze egy pont a fórja a váciakkal szemben.

Ugyan az ETO január végén egy kisebb gödörbe került - amikor meglepetésre kikapott Siófokon, majd hazai pályán ikszelt a Bresttel a BL-ben -, azonban azt követően négyszer tudott nyerni, egyre meggyőzőbb a mutatott játéka, a védekezése pazar, és már a támadások befejezésével sincs probléma. Mindezt a szombati bajnokija is alátámasztja, ahol egy gól híján 50 találatig (!) jutott az Alba Fehérvár ellen.

Azonban nem dőlhetnek hátra a vendégek szerdán, hiszen, ahogy Beatrice Edwige is elmondta, nem szeretnének még egyszer ugyanabba a folyóba lépni, ahogyan azt a Siófok ellen tették.

"Jó formában van a Vác, nagyon komolyan kell vennünk őket. Tanulnunk kell a Siófok elleni vereségből. A sikerhez a kulcs a jó védekezés lehet, és hogy ebből tudjunk labdákat és gyors gólokat szerezni. Ha ez nem sikerül, akkor nehéz dolgunk lesz" - mondta a francia kiválóság a gyorietokc.hu-nak.

Egy jó formában lévő Győr lép tehát pályára szerdán, de mivel nyakukon egy nagyon fontos BL-meccs, így vélhetően a sztárok nem játszanak annyit mint szoktak, főleg akkor, ha korán dűlőre tudják vinni a meccset. Mindez abszolút benne van a pakliban, de, ha mégsem így történne, akkor sem kell félteni a váciakat, akik felszabadultan léphetnek pályára, hiszen egyáltalán semmi veszítenivalójuk nincs.

Ezért mi a hazaiakra kínált +9,5-ös hendikep mellett tesszük le voksunkat, ami a fentiek tükrében simán ülhet, de az utóbbi idők egymás elleni bajnokijai is ezt támasztják alá, ugyanis az ETO 2015 óta nem tudott kétszámjegyű különbséggel nyerni Vácon.

>>>Regisztrálok a TippmixPro-ra és kérem az akár 5000 HUF üdvözlő bónuszt!<<<

{"headTitle":"Vác - Győr","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-02-19 18:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Vác +9,5","odds":"1.85","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

Kattints és nézd meg ingyen a tippeket!