Sportfogadás

Ennél könnyebb bónuszt nem találsz a piacon!

megosztom

A Tippmixpro legújabb akciójában minden újonnan regisztráló játékos 5000 forint üdvözlő bónuszban részesül.

Beleerősítettek a magyar online fogadóirodánál, a Tippmixpro legújabb akciójának keretén belül minden újonnan regisztráló játékos akár 5000 HUF értékű üdvözlő bónuszban részesül.

Az akció 2020. február 18. és 2020. február 26. között érvényes!

 

 

A bónusz a piacon az egyik legkedvezőbb feltételekkel rendelkezik, a regisztráló játékosoknak nincs más teendőjük, mint elhelyezni első fogadásukat a Tippmixprón, azt követően pedig az iroda garantált bónuszösszeget tölt fel a játékos számlájára.

A bónusz kiváltásának nincsenek forgatási követelményei és nem is kell külön igényelni, az összegek 5 napon belül automatikusan jóváíródnak az egyenlegeken. Összességében elmondható, hogy ezzel a akcióval a Tippmixpro egy egyik legkedvezőbb bónuszt kínálja a piacon.

Mit kell tennem?

1. Regisztrálj a tippmixpro.hu oldalon!

2. Fogadj bármelyik eseményre legalább 1000 HUF értékben és legalább 1.40-es szorzón!

 

Első megtett fogadásod a következők szerint ér bónuszfeltöltést
Fogadás értéke Garantált bónusz értéke
1000-1999 HUF 1000 HUF
2000-2999 HUF 2000 HUF
3000 - 3999 HUF 3000 HUF
4000-4999 HUF 4000 HUF
5000 HUF felett 5000 HUF

 

>>>Regisztrálok a TippmixPro-ra és kérem az 5000 HUF üdvözlő bónuszt!<<<


Tudnivalók

A bónusz feltöltésre csak azok a Játékosok jogosultak, akik:

 • A bónusz akcióban minden olyan játékos részt vesz, aki a kampány időszak alatt regisztrált és a kampány időszak alatt megtett legalább 1000 Ft értékű első fogadásához tartozó odds legalább 1,4.*
   
 • A kampányban a Játékos a regisztrációját követő első fogadásával vesz részt, melyet a kampány időszak alatt tesz meg. A fogadáson lévő kimenetelek közül legalább egynek el kell érnie az 1,40-es oddsot. A kimenetelekhez tartozó oddsok minden kimenetel mellett külön-külön kerülnek feltüntetésre.
   
 • Az ajánlat keretében az ügyfél egyenlegére feltöltött bónusz összeg csak sportfogadásra, vagy egyéb online szerencsejátékra fordítható.
   
 • A bónuszt legkésőbb az ajánlat lezárását követő 5 munkanapon belül írjuk jóvá a játékosok belső egyenlegén. Az összeg automatikusan kerül jóváírásra, így azt nem szükséges igényelni
   
 • Amennyiben az ajánlat keretében érintett játékos teljesíti az akció feltételeit és bónusz összeg jóváírásra jogosult, de az ajánlat időszakán belül, vagy az ajánlat lezárást követő 5 munkanapon belül önkizárást kezdeményez, a szervező jogosult a jóváírás teljesítését megtagadni.
   
 • Ez az ajánlat nem vonható össze más bónuszainkkal/ajánlatunkkal.
   
 • A bónusz összege nem átruházható.

 

A nyereményjátékról teljes körű információ a Részvételi- és játékszabályzatban olvasható.


tippmixpro
megosztom