Premier League

A West Ham meglepheti Guardioláékat

  • Tomihmv

Elmaradt bajnoki mérkőzést pótolnak Angliában szerdán, a Manchester City a West Ham csapatát fogadja.

Még akár meg is izzadhatnak szerdán Guardioláék. - Fotó: twitter.com/mancity

Bő egy hete kellett volna, hogy megrendezzék a Manchester City-West Ham bajnoki találkozót, azonban a viharos időjárás miatt, a szurkolók biztonsága érdekében elhalasztották a meccset, amit most szerdán pótolnak.

Akkor bővebben is foglalkoztunk az összecsapással, és mivel azóta egyik fél sem lépett pályára, így nagyon nem változott semmi. Vagyis mégis, hiszen

a manchesteri klubot menet közben az UEFA két évre kizárta a Bajnokok Ligájából.

Mindez ugyan még nem jogerős ítélet és nem kellene, hogy befolyással bírjon a hétközi meccsre, azonban egyértelmű frusztráció csapott fel a csapatnál. A klub világsztárjai ugyanis egytől egyig a BL-ben akarnak játszani, így pedig már megindultak a találgatások, pletykák, hogy ki hova igazol majd nyáron, ha a City nem lehet ott jövőre a BL-ben.

Nem volt tehát ideális a felkészülése Guardioláéknak a WHU elleni meccsre, mindemellett a bajnokságot már bukták, az ellenlábasok botlottak, és hiányzók is vannak (Sané, Sterling, Zincsenko, Mendy és Laporte is kimaradhat), így pedig van némi esélye a londoniaknak.

A vendégek gyengélkedésüknek köszönhetően egészen a 18., vagyis kieső helyig csúsztak vissza a táblázaton, és mivel egyre közelebb kerülünk a szezon végéhez, így lassan mindenhol pontot, pontokat kell szerezniük, ha bent akarnak maradni.

 

>>>Regisztrálok a TippmixPro-ra és kérem az akár 5000 HUF üdvözlő bónuszt!<<<

Hiányzójuk a londoniaknak is van, hiszen Wilshere, Jarmolenko és Felipe Anderson is kimarad, illetve nincsenek jó passzban, de a pihenő, illetve a manchesteriek körüli balhé miatt keresve sem találnának jobb alkalmat, hogy meglepetés okozzanak az Etihadben.

Nem biztos, hogy ez végül összejön a londoniaknak, de perpillanat nem nézzük ki azt a Cityből, hogy ki bírná ütni a WHU-t. Mindemellett a felek elmúlt kilenc, manchesteri bajnoki meccse sem támasztja alá ezt, így a vendégekre fogadunk +2,75-ös ázsiai hendikeppel, ami teljesen csak legalább négygólos hazai sikertől lenne vesztes.

{"headTitle":"Manchester City - West Ham","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-02-19 20:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"West Ham +2,75","odds":"1.65","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}
[3055993] 2020-02-09 17:30:00 Manchester City - West Ham Unitedx;

Kattints és nézd meg ingyen a tippeket!