Férfi kézi BL

Combos oddsot szemeltünk ki a Flensburg - Szegedre

A PSG után a Flensburg lesz a MOL-Pick Szeged ellenfele a BL-ben. Egy vereség a második helybe kerülhet.

Fantasztikus győzelmet aratott vasárnap a MOL-Pick Szeged csapata, miután hatgólos hátrányból felállva három góllal legyőzte a világsztárokkal teli tűzdelt PSG csapatát. A két pontnak köszönhetően a szegediek továbbra is versenyben vannak a csoportelsőségért, ám ha szerdán vereséget szenvednek, úgy akár még a második hely is elúszhat. A Szeged sorsolása ugyanis nem kedvező, hiszen az utolsó fordulóban a Barcelona vendége lesz.

{"headTitle":"Flensburg - Szeged ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-02-19 19:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Flensburg ","odds":"1.9","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"7","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Szeged","odds":"2.36","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

Bár a Flensburg csak az ötödik helyen áll a csoportban, könnyű ellenfélnek aligha nevezhető, különösen hazai pályán. Ez jól látszik a szorzókból is, hiszen nagyon kétesélyesnek látják az esélyeket a bukmékerek. A két csapat szegedi mérkőzésén is szoros eredmény született, egészen pontosan 24-24-es döntetlent játszottak a felek.

Kemény meccs vár a Szegedre / Fotó: ehfcl.com

Mire érdemes fogadni?

A Flensburg számára maximum a harmadik hely elérhető, de ehhez az is kell, hogy mind a két hátralévő meccsét megnyerje, miközben az Aalborg maximum 1 pontot szerez. A dánok ugyanis oda-vissza verték a németeket, vagyis a Flensburg helyzete közel sem egyszerű.

Motiváció terén így picit a Szeged felé húz ez a meccs. A Tisza-partiakkal a PSG elleni meccsen befürödtünk, hiszen egy szoros vendégsikerre láttuk a legnagyobb esélyt, Miklerék azonban másképp gondolták.

A 2020-as két BL-meccsen a Szeged felemás teljesítményt nyújtott, hiszen az Aalborg ellen nagyon gyengén játszott, a PSG ellen viszont már szenzációsan.

Hajlunk rá, hogy utóbbi mérkőzéssel sikerült felvenni a ritmust, és folytatja remeklését a magyar ezüstérmes. Az biztosan nem segíti a magyar csapat esélyeit, hogy Luka Stepancic továbbra is sérült, de a PSG ellen már hozzászokhattak ehhez Pastorék.

A Szegednek még soha nem sikerült legyőznie a Flensburgot idegenben, azonban minden sorozat megszakad egyszer és most jó esélyt látunk rá, hogy a magyarok örüljenek. Pastor mester nagyon érzi a német csapatokat, a Szegednek kellenek is a pontok, így szerintünk egy szűk vendégsikerrel közel hármas szorzón érdemes lehet bepróbálkozni.

Ti mire fogadnátok ezen a meccsen?

 

 

 

 

>>>Regisztrálok a TippmixPro-ra és kérem az akár 5000 HUF üdvözlő bónuszt!<<<

{"headTitle":"Flensburg - Szeged ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-02-19 19:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Szeged nyer 1-5 góllal ","odds":"2.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}
tippmixpro

Kattints és nézd meg ingyen a tippeket!

 

>>> ÉRDEKELNEK A PROFI TIPPMESTEREK INGYENES TIPPJEI! <<<

borítókép: pickhandball.hu