Tenisz

Bátraknak 2.62-es, óvatosabb duhajoknak 1.64-es tippünk van Balázs Ati meccsére

  • Cesc18

A magyar játékos szerdán a brazil Thiago Monteiro ellen lép pályára a riói nyolcaddöntőben.

Megcsinálta Balázs Attila, kedden legyőzte Pablo Cuevast és ezzel jó eséllyel a jövő héttől már a világ 100 legjobb teniszezője között találjuk a nevét. Ezzel két magyar férfi játékos is lesz az ATP elitjében, amire korábban még nem volt példa. 

Benne volt a levegőben, hogy Ati meglepetést okozhat, hiszen ahogyan a mérkőzése előzetesében ecseteltük, szerencsés vesztesként teljesen felszabadultan, nulla nyomással állhatott ki az uruguayi ellen. El is tudta engedni a kezét és egy meglehetősen jó színvonalú meccsen győzte le Cuevast.

"Buenos Aires után lebetegedtem, torokgyulladás miatt két-három napig nem is edzettem, és elég erőtlenül érkeztem ide, Rióba. A főtáblára jutásért iszonyúan rossz napot fogtam ki, akkor csengett le a betegség, ráadásul az ellenfelem nagyon jól játszott. Szerencsére mégis feljutottam a selejtezőből, és jól jött, hogy nem hétfőn kellett játszani, kedden pedig már tudtam élni a lehetőségeimmel.” - nyilatkozta a magyar játékos az MTI-nek. 

A folytatásban egy újabb salakpályás specialista, a világranglista-88. Thiago Monteiro vár Atira.

{"headTitle":"Thiago Monteiro - Balázs Attila","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-02-19 23:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Monteiro","odds":"1.44","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Balázs","odds":"2.62","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

Mint látható, a brazil ellen sem az MTK klasszisát hozták ki favoritnak a bukmékerek, igaz akadt olyan fogadóiroda, amely 50-50-es oddsokkal nyitott. 

Egyáltalán nem esélytelen Balázs Monteiro ellen sem, hiszen továbbra sincs vesztenivalója, az önbizalma pedig az egekben lehet azok után, hogy Cuevast legyőzte és átlépte a top 100 küszöbét. 

Balázs Ati újabb top 100-as skalpot ejthet. - Fotó: ATP

Ami némi aggodalomra adhat okot, hogy Ati kissé fáradtnak érezte magát a mérkőzése után, bár hozzátette, hogy egy jó pihenéssel nem lehet gond a regenerálódás. 

Ilyen szempontból Monteirónak még neccesebb a szitu, hiszen a brazil magyar idő szerint szerdán hajnali 5 körül fejezte be a meccsét és több, mint 3 órát töltött a pályán. A szervezők nem voltak túl kegyesek vele, ugyanis a mai programban szerepel a magyar elleni nyolcaddöntője, így 20 órája sem lesz regenerálódni és felkészülni az újabb csatára. 

Reménykedhetünk tehát abban, hogy a brazil fizikálisan nem lesz a topon, a szerencsés vesztesekkel pedig egyébként sincs szerencséje, hiszen múlt héten a szintén lucky loser Pedro Sousába tört bele a bicskája. Ha a portugál le tudta győzni, akkor Atinak is minden esélye megvan erre.

 

>>>Regisztrálok a TippmixPro-ra és kérem az 5000 HUF üdvözlő bónuszt!<<<

Bátrabbak 2.62-ért bevállalhatják a magyar nyeretését, óvatosabb duhajoknak pedig 1.64-ért a Balázs-szettet ajánljuk. 

Kattints és nézd meg ingyen a tippeket!

 

>>> ÉRDEKELNEK A PROFI TIPPMESTEREK INGYENES TIPPJEI! <<<