Bajnokok Ligája

Négyszeres szorzót ér ez a továbbjutási kombi

A keddi BL-játéknapon borultak szépen a papírformák. Te behúznád ennek a két csapatnak a legjobb nyolcba jutását?

A nyolcaddöntős szakasz első két mérkőzésével kedden megkezdődött a labdarúgó Bajnokok Ligája idei sorozata: az első játéknapon a címvédő Liverpool Madridban, a Paris Saint-Germain pedig Dortmundban lépett pályára.

Haaland folytatta a parádézást. Fotó: UCL Twitter

A nagyobb meglepetést spanyol földön láthattuk, hiszen a Matracosok Saúl Níguez góljával legyűrték Jürgen Klopp verhetetlennek hitt alakulatát. Szinte példátlan, hogy a Szalah-Firmino-Mané triónak ennyire ne menjen a játék, de az egész Pool életlenül focizott. Ezt jól szemlélteti, hogy a Vörösökkel legutóbb 2018 októberében esett meg, hogy egy kaput eltaláló lövést sem jegyeztek 90 perc alatt.

A másik összecsapás a várakozásokhoz képest jóval langyosabban indult, de a második félidő meghozta azt az akciót, amire számítottunk. A showt ismét Erling Haaland lopta el, akinek a duplájával 2-1-re verték a párizsiakat. A norvég srácra nehéz megfelelő jelzőket találni, hiszen egészen elképesztő mutatókkal rendelkezik - többek közt ő lett az első tini, aki legalább 10 gólig jut a Bajnokok Ligájában.

Azt persze leszögezhetjük, hogy egyik párharc sem lefutott. A Pool helyzete egy fokkal nehezebb, de Klopp fiai pontosan tudják, hogyan kell hátrányból visszakapaszkodni, elég csak a tavalyi Barca elleni párharcra gondolni. Neymaréknak sem kell még kongatni a vészharangot, hiszen megvan a gyakran aranyat érő idegenbeli gól, bár mindenképp győzniük kell majd a Parc des Princes-ben.

A TippmixPro vonatkozó piacán láthatjuk, hogy az első legen született eredmények által szépen megváltoztak a továbbjutási szorzók. Érdekes, hogy az állami buki a Vörösök továbbjutására bő egy tizeddel nagyobb oddsot kínál a legnagyobb külföldi irodához képest.

Az előzetesen esélyesebbnek kikiáltott csapatok, tehát a Pool és a PSG továbbjutása kombiban kereken 4-es oddsot érne.

Ti mit gondoltok a továbbjutási esélyekről?

 

>>>Regisztrálok a TippmixPro-ra és kérem az akár 5000 HUF értékű üdvözlő bónuszt!<<<

{"headTitle":"Bajnokok Ligája nyolcaddöntők","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"","footerTitle":"Eredő odds: 4.00 - Használd ki a Tippmixpro max. 5000 forintos bónuszát!","footerLink":"https://www.hatharomhun.com/2020/02/19/udvozlo-sportfogadas-bonusz-tippmixpro","events":[{"eventTitle":"Liverpool-Atlético Madrid - Liverpool jut tovább","odds":"2.11","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Paris SG-Dortmund - PSG jut tovább","odds":"1.90","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}