Magyar Kupa

Nem biztos, hogy a Fehérvárban éri meg gondolkozni - oddsok a kupagyőztesre

  • varin
megosztom

Igencsak alacsony a Fehérvár szorzója, pedig még az Újpesten sem jutottak túl Nikolicsék.

Szerda délután nyolc mérkőzéssel folytatódnak a Magyar Kupa küzdelmei. Az első találkozókat követően csupán három párharcban dőlt el a továbbjutó csapat kiléte, az MTK, a Puskás Akadémia és a Dorog szinte biztosan ott lesz a nyolc között. Viszont az olyan, igencsak érdekesnek tűnő párharcok, mint a Videoton-Újpest (0-0), a ZTE-Lipóti Pékség (1-3) vagy a Kaposvár-Mezőkövesd (1-2) még ígérnek izgalmakat. Lássuk, hogyan viszonyul most a magyar állami iroda a végső győztes csapathoz.

>>>Regisztrálok a TippmixPro-ra és kérem az akár 5000 HUF üdvözlő bónuszt!<<<

{"headTitle":"Ki nyeri a Magyar Kupát?","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-02-19 13:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Fehérvár","odds":"2.3","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Mezőkövesd","odds":"3.5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Puskás Akadémia","odds":"4.5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Honvéd","odds":"6.5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

Hiába produkált minősíthetetlen 90 percet Szegeden (!) az Újpest ellen a Fehérvár, favoritjai még mindig a sorozatnak, alig 2.00 feletti szorzón tehetjük Nikolicsék sikerét, amely egyébként prioritás is lehet Székesfehérváron, hiszen a bajnokság már elúszott, a kupa maradt az egyetlen mentsvár. Ezt követően is nagyjából az OTP Bank Liga legjobbjai találhatóak az esélyesek között, hiszen a Kövesd-Puskás-Honvéd triónak van még 10.00 alatt a szorzója.

Az éppen a Fehérvár ellen küzdő Újpestre 50-szeres pénz reményében fogadhatunk, míg a Zalaegerszeget legyőző Lipóti Pékségre már 800-szoros az odds.

Szerdán tehát Magyar Kupa-találkozók, amelyek közül többre is külön beharangozóval és tippel készülünk.

Szerintetek melyik csapat végső győzelmében lehet érték?

2020-02-19;213

Kattints és nézd meg ingyen a tippeket!

 

>>> ÉRDEKELNEK A PROFI TIPPMESTEREK INGYENES TIPPJEI! <<<

megosztom