Olasz foci

Klopp tippjei? 11 és 4-szeres pénzt fizetnek!

megosztom

Az angol Liverpool német menedzsere megtippelte, hogy melyik csapat nyeri az olasz bajnokságot.

A Bajnokok Ligája-címvédő és Premier League-várományos Liverpool sikereiben elengedhetetlen érdemei vannak Jürgen Kloppnak, akit sokan a világ legjobb szakvezetőjének tartanak mostanság. Éppen ezért lehet érdekes, hogy a német most más csapatokról és bajnokságról alkotott véleményt.

>>> ÉRDEKELNEK A PROFI TIPPMESTEREK INGYENES TIPPJEI! <<<

Klopp a Rai Sportnak adott a minap egy interjút, amelyben természetesen az olasz futballról is faggatták. Az egyik kérdésben azt pedzegették, hogy a Klopp szerint a Juventus vagy az Inter lesz-e a bajnok, ám a német szokás szerint meglepő 'húzással' jött elő.

"Szurkolok a Laziónak, hogy megnyerje a bajnokságot. Van egy korábbi Liverpool-játékos is a csapatukban, Lucas Leiva. Ciro Immobile szintén a játékosom volt a Dortmundban. Elnézést kell kérnem Maurizio Sarritól és Antonio Contétől, de azt gondolom, hogy a Lazio egy nagyszerű meglepetést fog okozni. Elképesztő szezonjuk van" - fogalmazott a liverpooli sikerkovács.

Klopp tippje tehát meglepő, amit jól mutat az is, hogy a fogadóirodáknál szépen fizet a rómaiak bajnoki címe. A Sasok a hétvégén rangadót nyertek az Inter felett, ezzel pedig felléptek a dobogó második fokára, egy pontra megközelítve a címvédő Juventust is.

{"headTitle":"Ki nyeri az Olasz A-t? ","headSubTitle":"","headSubTitleValue":"","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Juventus ","odds":"1.55","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Lazio","odds":"3.9","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Inter","odds":"4.25","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

Ha már a Juventus, Klopp mondott még egy meglepő dolgot. Arról is kérdezték ugyanis, hogy nála melyik csapat a legnagyobb favorit a Bajnokok Ligájára. A német erre az Öreg Hölgyet mondta, ami a fogadóirodák várakozásaink megint csak ellentmond.

"A szezon előtt a Juventus volt a favoritom, de nyilván nem nézek elég olasz focit, mert nem tudom kitalálni, hogy miért nem vezetik a bajnokságot 10 ponttal. Nekik van a legnagyobb keretük, amit életemben láttam, minőségi játékosokkal, egészen őrületes. A Bayern München csapata is masszív, a PSG is elképesztő, ha mindenki egészséges, egy Barcelonát soha nem lehet leírni, és ne feledjük el persze a Man. City-t sem, hiszen idén a BL számukra a fő cél" - végzett egy gyorselemzést a német stratéga.

A bukiknál egyébként ezek a csapatok valóban a favoritok, az oddsrangsorban a City, Liverpool, Barcelona az első három sorrendje. A Juventus csak a hatodik a sorban, a Cristiano Ronaldóék végső sikerek több, mint 11-szeres szorzót fizet.

Te egyetértesz Klopp tippjeivel?

 

 

 

 

>>>Regisztrálok a TippmixPro-ra és kérem az akár 5000 HUF üdvözlő bónuszt!<<<

{"headTitle":"Ki nyeri a Bajnokok Ligáját? ","headSubTitle":"","headSubTitleValue":"","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Manchester City ","odds":"4.8","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Liverpool","odds":"5.25","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Barcelona","odds":"7.25","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Bayern München","odds":"7.5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"PSG","odds":"8","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Juventus","odds":"11.25","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Real Madrid","odds":"15","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

 

megosztom