Sportfogadás

Fogadj magasabb oddsokkal a Tippmixprónál!

Megnéztük, mennyire igaz a TMP kampánya, mely szerint magasabb szorzókkal lehet fogadni a BL-meccsekre.

Régi-új partnerünk, a    különleges promócióval készült a Bajnokok Ligája egyenes kieséses szakaszának találkozóira, mint azt írják, a magasabb oddsoknak köszönhetően nő a kifizetés és még nagyobb élmény lesz a szurkolás. Megvizsgáltuk, hogy mik is azok a magasabb szorzók!

Kattints és fogadj magasabb oddsokon

"2020. február 18-tól egyes sporteseményekre és bajnokságokra magasabb oddsokkal lehet fogadni a Tippmixpro oldalon, amely elsősorban a kiemelt labdarúgó-mérkőzések és tenisztornák legnépszerűbb piacainál mutatkozik meg. Már a 2020. február 18-tól induló Bajnokok Ligája kieséses szakaszának találkozóira is magasabb nyereményszorzókkal lehet fogadni, így pedig a fogadók az eddigiekhez képest magasabb nyereményösszeget érhetnek el. A magasabb nyereményszorzók a sportesemények megkezdése előtt megtett fogadások esetén érhetőek el" - áll a leírásban a magyar bukméker oldalán.

Nos, ha csak a mai találkozókat vizsgáljuk meg, akkor biztosan kijelenthetjük, hogy nem a levegőbe beszéltek a Szerencsejáték Zrt-nél, hiszen valóban kiváló szorzókon fogadhatunk az egyes kimenetelekre.

A keddi BL-meccseken körülbelül 96.5%-os a Tippmixpro payoutja, ami nemzetközi viszonylatban is simán versenyképesnek számít.

Ha pedig külön-külön nézzük a szorzókat, minden esetben találunk olyan lehetőséget, amelyre az állami irodánál érdemes fogadni. Kedden este például a Liverpool sikere a netes bukik többségénél 2.16 körül van, de a TMP-n 2.20, míg a Dortmundba látogató PSG győzelmére is a piac egyik legjobb ajánlatát a magyar irodánál kapjuk meg.

Oddsok a kedd esti BL-meccsekre
   
  1 x 2
Dortmund-PSG 2.85 3.80 2.35
Atlético Madrid-Liverpool 3.65 3.20 2.20