Bajnokok Ligája

2.00-ért vállalhatónak tűnik ez a tipp a hét meccsén

  • gb1

A Dortmund-PSG meccsen két parádés támadósor kerül szembe egymással, mi mást várhatnánk, mint gólokat.

Fotó: Sporting News

A futball szerelmesei világszerte csorgó nyállal várták a keddi napot, amikor is végre folytatódik a Bajnokok Ligája, mégpedig két pazar, akár elődöntőnek is beillő meccsel. Ebben a cikkben a Dortmund-PSG csúcsderbit vesszük górcső alá, melyen Európa két rettegett támadóalakulat néz majd farkasszemet. 

{"headTitle":"Dortmund-Paris SG","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-02-18 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Dortmund","odds":"2.85","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.80","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Paris SG","odds":"2.35","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

Az utóbbi öt Bundesliga-meccsén 22 gólt jegyző BVB villámrajtot vett 2020-ban és ugyan a kupából kihullott a Favre-legénység, de így legalább egy teherrel kevesebb van a fiúk vállán. A ligában otthon még veretlen

Darazsaknak az európai sorozatokban annyira nem megy jól a Signal Iduna Parkban, hiszen 5/13 meccset nyertek meg ezek közül.

A PSG-vel egyszer kerültek csak szembe, még a 2010/11-es EL-kiírás csoportkörében, akkor mindkét meccs döntetlennel zárult. A Dortmund amúgy 14. alkalommal szerepel a Bajnokok Ligájában - 1997-ben meg is nyerték a sorozatot, 2013-ban viszont alulmaradtak a Bayernnel szemben.

Tudtad? Thomas Tuchel 2015 június-2017 május közt irányította a Dortmundot, legnagyobb eredménye a Német Kupa elhódítása volt a csapat élén.

Roman Bürki a keddi mérkőzés kapcsán kiemelte, “nem szabad még erősebbé tennünk az ellenfelet annál, mint amennyit most tud magától.

Már játszottunk egy topcsapat ellen, a Barcelonával, és szinte levegőhöz sem jutottak nálunk. Nagyon jó csapatunk van nekünk is.

Optimistán, és teljes magabiztossággal fogjuk belevetni magunkat ebbe a találkozóba!” Bürki szavaival Hummels is egyetértett: “Ha mindent beleadunk a pályán, nagyon jók lesznek az esélyeink. A PSG határozottan tudja, mire számíthat nálunk – vagyis hogy várhatóan mire számíthat nálunk, hogy pontosabb legyek.”

A felállásokat böngészve láthatjuk, hogy a hazaiaknál továbbra is hiányzik Reus, ahogyan Brandt is kérdéses, de a Frankfurt ellen kiválóan működött a gépezet hiányukban is. A párizsiaknál a fő kérdés, hogy az utóbbi négy meccset kiülő Neymar zöld utat kap-e, de a szintén sérüléssel bajlódó Silva helye sem biztosított.

[3236253] 2020-02-18 21:00:00 Borussia Dortmund - Paris Saint Germainx

A PSG formájára sem lehet panasz, hiszen zsinórban nyolc nyertes meccsük volt egészen a hétvégéig, amikor is egy meglepő 4-4-es döntetlent játszottak az Amiens-nal. Persze ezen a meccsen is komoly rotációt tartott Tuchel, tehát többen is kipihenten várhatják a keddi összecsapást. A BL-ben ősszel 5/6 meccsüket győzelemmel zárták, egy remi csúszott csak be a Real Madrid otthonában, ám otthon 3-0-ra intézték el a sorozat rekordbajnokát.

Két ilyen gólerős csapat meccsén persze nem is várhatnánk mást, mint a találatok hullását. Persze a BL-ben nem egyszer esett már meg az, hogy a hasonló meccsek akár under 1.5-be torkolltak, de az a tény, hogy a BVB utóbbi nyolc meccsén 5.5-ös, míg a PSG utóbbi öt találkozóján 5.8-as gólátlag volt egyértelműen azt mutatja, hogy az over 3.5-re kiszabott 2.0-es szorzó tartogat magában értéket. 

{"headTitle":"Dortmund-Paris SG","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-02-18 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Gólszám - 3.5 felett","odds":"2.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

Kattints és nézd meg ingyen a tippeket!

 

>>> ÉRDEKELNEK A PROFI TIPPMESTEREK INGYENES TIPPJEI! <<<