Sportfogadás

Ezt várják a fogadók a keddi BL-meccseken

Este kilenckor az egyenes kieséses szakasszal folytatódik a Bajnokok Ligája. Lássuk mit tippelnek a honi fogadók.

Parádés meccsekkel folytatódik a sorozat! Fotó: UCL Twitter

Órák kérdése és megszólal a libabőrt hozó BL-zene, a csapatok pedig megkezdik a küzdelmet az isztambuli döntő felé vezető úton. Kedden két meccs lesz terítéken, melyekkel már külön cikkekben is foglalkoztunk, most pedig megvizsgáljuk, hogy a honi fogadók, köztük olvasóink mit vártak az összecsapásokon.

Oldalunkon ugyan nem záporoztak a tippek, de a trendek már ennyiből is szépen kirajzolódtak. A BVB-PSG-n 38 százalék vár hazai sikert, de pontosan ugyanennyien voksolnak a vendéggyőzelemre is, tehát itt abszolút nincs egyetértés.

A nagyobb szorzóra ácsingózók közül többen behúzták a 3-2-es végeredményt, amely nagyjából 20-szoros szorzóval kecsegtet.

Nehéz amúgy eldönteni, hogy melyik összecsapás nagyobb, de talán egy fokkal erősebb az Atléti-Pool, habár könnyen lehet, hogy a másik összecsapás izgalmasabban alakul majd. 

Amint azt az alábbi ábra is mutatja, a nemzeti bukméker fogadói szentül hisznek abban, hogy a címvédő már az első meccsen megalapozza a továbbjutását. A Pool győzelmére ugyanis a tétek 64 százaléka érkezett, míg a Simeone-legénység sikerét csupán 9 százalék látja reális forgatókönyvnek. 

Ez az arány a Hathármas tippek alapján kísértetiesen hasonló, tehát leszögezhetjük, hogy az ország nagy része a Vörösök sikerét vizionálja. A reálisnak tűnő pontos eredmények közül érkezett voks az 1-1-re (@6.00) és a 0-1-re is (@6.60), de volt olyan elvetemült, aki gólzáporos Pool sikerre tippel - a meglehetősen vad 2-3-as végeredmény 45-szörös pénzt érne. 
 

Te milyen tippel szállsz harcba a keddi BL-napon?