Logibet

Ingyenes napok a Logibeten - próbáld ki a profi tippmestereket kockázat nélkül!

  • Logibet

10 napig ingyenesen nézheted meg a Logibet összes tippmesterének tippjeit.

Eddig nem voltál benne biztos, hogy megéri kipróbálni a Logibetet, ahol egyetlen, kifejezetten olcsó előfizetés áráért kaphatod meg az összes tippmester minden tippjét? Eddig nem győztek meg a pozitív visszajelzések, melyeket fogadótársaidtól olvashattál testvéroldalunkról? Eddig nem tudtad eldönteni, mit is tudhatnak azok a tipsterek, akiknek tényleg hiteles, megbízható statisztikájuk van és több száz vagy több ezer tippes tipptörténet áll a hátuk mögött? Vagy szimplán csak eddig nem akartál kiadni egyetlen forintot sem profi tippmesterek tippjeiért?

Ha eddig nem akartál előfizetni a Logibetre a fenti érvek valamelyike miatt, akkor most azt ajánljuk, ne is tedd!

Most ugyanis ingyenesen, kockázat nélkül kaphatsz választ a fenti kérdéseidre egy 10 napos kipróbálási időszak alkalmával. A Logibet ugyanis mindenki előtt megnyitja kapuit, és február 18-ától (reggel 10 órától) február 27-éig, vagyis 10 teljes napig mindenki számára megtekinthetővé teszi az összes tippmester összes tippjét! Sőt! Nem csak a Logibet minden tippje lesz teljesen nyilvános, de a Discord felületén is minden élő tippet megtekinthetsz előfizetés nélkül!

Hogyan kaphatom meg a tippeket?*

A tippek megtekintéséhez csak egy ingyenes regisztráció szükséges, amelyet akár a Facebookoddal is megtehetsz. A regisztrációt, majd belépést követően pedig kedden reggel 10 órától elérhetővé válik számodra az összes tippmester összes tippje, legyen az éppen Griezmann, Karlsson vagy MoneyMaker és legyen akár master, senior vagy junior szinten.

Regisztrálok a Logibetre az ingyenes tippekért!

Az élő tippek megtekintéséhez pedig az alábbi lépéseket követve csatlakozz a közel 1000 tagot számláló Discord-szerverünkhöz, vagyis Magyarország legnagyobb sportfogadó közösségéhez, ahol a tippmesterek ingyenes mérkőzés közbeni tippjeit is láthatod!

Ha tehát eddig az átverős oldalak bűvöletében éltél, és elvesztetted minden bizalmadat a profi tippmesterek iránt, most ingyenesen megmutatjuk, hogyan lehet ezt transzparens módon, hitelesen, valóban korrektül csinálni.

Regisztrálj a Logibetre, és élvezd tíz napig az ingyenes tippeket Magyarország egyetlen, profi tippmestereket összegyűjtő oldalán!


*: Az ingyenes időszak időtartama alatt az előfizetéssel rendelkező ügyfeleink továbbra is e-mailben is értesítést kapnak a tippekről.