Tenisz

Idén még alig nyert, de ez nem tántorít el minket, hogy fogadjunk rá

  • Cesc18

Adrian Mannarino kifejezetten szereti a Delray Beach-i tornát, így underdogként nyeretjük.

Tudtad?

A     500€-s gigabónusza a piacon elérhető egyik legnagyobb összeg. 
Ide kattintva mindent megtudhatsz a bónusszal kapcsolatban!

A héten Rióban folytatódik a "Golden Swing", míg az európai fedett pályás szezon következő állomása Marseille, de rendeznek egy ATP-tornát Delray Beach-en is, amely immáron 28. alkalommal látja vendégül a profi mezőnyt. Utóbbi hétfői menüjéből néztünk ki egy meccset, melyen a 7. kiemelt Adrian Mannarino és a múlt heti New York-i negyeddöntős Soon Woo Kwon feszül majd egymásnak. 

Kwon februárban két versenyen is a legjobb nyolc közé jutott, igaz, Pune-ben erőnyerőként ehhez csak egy meccset kellett játszania. A Milos Raonic elleni skalpja kifejezetten szépen mutat, még ha a kanadai nem is játszott csúcsformában. A dél-koreai ezzel a két negyeddöntővel ki is érdemelte, hogy favoritnak hozzák ki a nála 40 hellyel előrébb rangsorolt francia ellen. 

Mannarino pozitív mérleggel áll Delray Beach-en. - Fotó: ATP

Mannarinónak ugyanis messze nem jutott ennyi sikerélmény 2020-ban, hiszen négy tornán is az első körben búcsúzott. Ugyanakkor vállalható vereségek voltak ezek, az Australian Openen például a későbbi döntős Dominic Thiem ellen kapott ki, míg Marseille-ben a későbbi győztes Gael Monfils-ba tört bele a bicskája, szóval egyáltalán nem kapott könnyű ellenfeleket a tornák elején. 

Talán Delray Beach-en már kijön a lépés a franciának, ez ugyanis egy kifejezetten kedvelt versenye.

Noha megnyernie még nem sikerült, de járt már az elődöntőben és kétszer a negyeddöntőben, összességében pedig 9-6-os mérlege van. 
 


Mire fogadjunk?

Erre a tornára jellemző, hogy általában szeles az idő és nagy a páratartalom. Ilyen körülmények között Mannarino elég jó, míg Kwonnak ez lesz az első versenye Delray Beach-en. A tapasztalat sokat segíthet a franciának, így véleményünk szerint megérheti megrizikózni a győzelmét. Azért a dél-koreainak kell még letennie az asztalra, hogy favoritnak kiáltsuk ki egy top 50-es teniszező ellen. 

{"headTitle":"Adrian Mannarino - Soon Woo Kwon","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-02-17 20:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Mannarino","odds":"2.14","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"}]}