Bajnokok Ligája

Bátor tippel használnánk ki az ingyen fogadási lehetőséget - erre pakold az 50€-t!

  • varin
megosztom

Ha Jürgen Klopp is látta, amit mi láttunk, ennek a tippnek zöldülnie kell.

Ha van fogadási szempontból különösen fontos mérkőzés a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőinek első hetén, akkor az az Atlético Madrid-Liverpool találkozó lesz. A spanyolországi 90 percet ugyanis a Bet365 egy maximum 50€-s ingyen fogadási bónusszal teszi még izgalmasabbá. Ha szeretnéd tudni, hogyan kell biztos pénzt nyerni a buki promóciójának köszönhetően, csekkold cikkünket, ha pedig szeretnéd igencsak izgalmassá tenni a meccset, íme egy bátor, de értékes tipp.

{"headTitle":"Atlético Madrid-Liverpool","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-02-18 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Atlético Madrid","odds":"3.3","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Liverpool ","odds":"2.15","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

Érdemes volt megtekinteni a péntek esti Valencia-Atlético Madrid mérkőzést, és nem csak azért, mert 3.10-ért zöldült rá a tippünk és egy szenzációs 90 percet hozott, de azért is, mert remekül látszódott, hol is van a Matracosok gyenge pontja. A hazai csapat ugyanis szinte minden támadása a fővárosiak baloldalán futott, a Renan Lodi - Saúl páros pedig képtelen volt bármit kezdeni a 19 éves Fernan Torres elfutásaival.

A Tico balbekkje, a brazil Lodi hamar be is sárgult, majd Simeone attól tartva, hogy kiállítják Torresről, már az 53. percben lekapta bekkjét a pályáról. Az viszont szinte biztosra vehető, hogy a 21 éves játékos így is kezd majd az Atlétiben, hiszen alapembernek számít, melyről az is árulkodik, hogy idén három bajnokit hagyott ki, mindhárom alkalommal más pótolta őt a védelemben.

Lodi ugyan nem számít a legsportszerűtlenebb játékosok közé, de azért a bajnokságban 1,2 fault az átlaga, míg az ideig hat BL-meccsen 2,2 volt az egy meccsre jutó fault, ami nem kevés.

Fotó: Somag News

Mi egyáltalán nem lennénk meglepve, ha a Liverpool lenne a kezdeményező csapat, Simeone már most aláírná a 0-0-t az első találkozóra, így inkább angol támadásokat vizionálunk. Ha pedig Jürgen Klopp látta az Atlético valenciai meccsét, akkor szerintünk ő is úgy gondolja majd, hogy a Wijnaldum-Mané páros sok fejfájós percet okozhat akár Saúlnak, akár Lodinak.

Ilyen oddsért megéri rápróbálni akár a mérkőzés előtt, akár élőben Lodi sárgájára, különösen azért, mert a 90 percet dirigáló lengyel Szymon Marciniakot nem kell félteni, ha kemény meccsről van szó.

{"headTitle":"Atlético Madrid-Liverpool","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-02-18 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Renan Lodi sárga lapot kap","odds":"6.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
[3236256] 2020-02-18 21:00:00 Atlético Madrid - Liverpoolx;
megosztom