Férfi kézi BL

Nagyobb oddsra utazunk a Szeged - PSG derbin

megosztom

A hétvége legnagyobb rangadóját nálunk játsszák, a Szeged és a PSG csatája igazi csemegét ígér.

Két Final Four-aspiráns együttes csatáját láthatjuk vasárnap kora este a szegedi csarnokban, ahol a MOL-Pick Szeged a PSG látja vendégül. Nagyon úgy fest, hogy a Barcelona már nem engedi ki a kezéből a csoportelsőséget, viszont a második hely még nyitott kérdés, így ez a találkozó arról is hivatott dönteni.

{"headTitle":"Szeged - PSG ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-02-16 17:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"MOL - Pick Szeged ","odds":"2.7","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"8","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"PSG","odds":"1.75","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go","bookmaker":"23"}]}

Sajnos az Aalborg elleni döntetlen miatt a Szeged lépéshátrányba került a PSG-vel szemben, hiszen azonos ponttal állnak jelenleg, viszont Párizsban 30-25-re a franciák nyertek. Az sem szól a magyar együttes mellett, hogy neki nehezebb a sorsolása, hiszen vendégeskedik még a Barcelonánál is. Így hát ezen a találkozón nagyon kéne egy győzelem Juan Carlos Pastoréknak.

A feladat ugyanakkor nyilván nem könnyű, hogy egy komplett világválogatott ellen kell pályára lépni.

"Ez egy komoly kis rangadó lesz egy hihetetlen erős csapat ellen. Itt nagyon koncentráltnak kell lennünk a kapuban, fejben nagyon ott kell majd lennünk. A sportág klasszisai közül többen is PSG-mezben szerepelnek, kiváló játékosok, akik képesek eldönteni a meccset. Mikkel Hansen, Nikola Karabatic, vagy éppen Sander Sagosen egyaránt tud villanni, így nagyon figyelnünk kell rájuk. Itthon olyan légkörben játszunk, amihez kevés csapat szokott hozzá, a szurkolóink hihetetlen erőt adnak majd" - fogalmazott Mirko Alilovic a szegediek honlapjának.

A kapusokon nagyon sok múlhat / Fotó: pickhandball.hu

Mire érdemes fogadni?

A vasárnapi egy igazi tesztmeccs lesz a Szeged számára, hiszen a BL egyik nagy favoritja lesz a vendége. A PSG össz-vissz két vereséget számlál az idényben, mind a kettőt a Barcelona ellen szenvedte el.

A fogadóirodák nyitószámai is a PSG-t hozták ki esélyesebbnek, viszont a fogadók tétjei tovább nyomják lefelé a franciák szorzóját. Vagyis a közvélekedés a vendégsikert preferálja, ami elnézve a Szeged Aalborg elleni meccsét, jogosnak is mondható. Ugyanakkor biztosak lehetünk benne, hogy a Szeged erre a meccsre teljesen más mentalitásban fog a pályára lépni.

Komoly küzdelemre és nagy tempóra lehet számítani. Mindkét együttesnek kiemelt célja lehet, hogy elkerüljék a gyorsindításokból kapott gólokat, így megfontolt támadásvezetésekre és pontos befejezésekre kalkulálok.

Ebből a gondolatmenetből nekem tetszene egy underes fogadás, de egy PSG-meccsen a gólok ellen fogadni, nem biztos, hogy jó ötlet.

Így hát ha fájó szívvel is, de én maradok egy végeredményes fogadásnál. A múlt heti BL-produkció nem volt meggyőző, a kulcsemberek mintha még keresték volna a formájukat, ez viszont a Szegednek nem fér bele. Én most a PSG-t érzem erősebbnek.

{"headTitle":"Szeged - PSG ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-02-16 17:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Szerzett előny - PSG nyer 1-5 góllal","odds":"2.6","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go","bookmaker":"23"}]}
megosztom