Serie A

Lehet, hogy unalmas már a tipp, de igencsak nagy érték van ebben a 4-szeres oddsban

  • varin
megosztom

A Lazio-Inter rangadóra igen hasonló dolgokat tudunk leírni, mint az Atalanta-Romára.

A jó szokáson nem változtatunk, ismét Felipe Melóval vezetjük fel ezt a meccset

Sok szempontból kísérteties a hasonlóság a szombat esti Atalanta-Roma és a vasárnapi Lazio-Internazionale között. Fej-fej mellett lévő csapatok, várhatóan magas gólszám és sok lap - így még a tippünk sem különbözik a tegnapitól.

{"headTitle":"Lazio-Inter","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-02-16 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Lazio","odds":"2.33","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Inter","odds":"2.95","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}

Ám itt szó sincsen rossz formában lévő alakulatról, mind a Lazio, mind az Inter parádés évet produkál, olyat, amilyenre senki sem számított. Erről persze a tabella is tanúskodik, hiszen az Inter-Juve-Lazio trió egy egységen belül található a Scudettóért folytatott csatában, így a bajnokság tökéletesen nyílt és olyan kiegyensúlyozott, amely emberemlékezet óta nem volt példa.

A hatpontos jelző éppen emiatt itt sem túlzás, különösen azért, mert a Juve aligha hibázik majd a Brescia ellen hazai pályán, így a Rómában győztes fél tudná tartani a lépést az Öreg Hölggyel és még kicsit le is tudná szakítani a legyőzöttet.

A kezdőcsapatokat illetően alighanem Milánóban Lautaro Martínez visszatérésénél is fontosabb tényezőnek tartják Samir Handanovic szerepét, ha ugyanis a szlovén kapus nem épül fel, akkor az a Padelli néz farkasszemet a Serie A legjobb gólvadászával, aki eddig finoman szólva sem tudta pótolni Handanovicot.

Hogy pontosan mi lesz Padelli sorsa, az kérdéses, mindenesetre nem zörög a haraszt alapon érdemes megemlíteni, hogy pletykálnak a 34 éves Emiliano Viviano reaktiválásáról is, aki utoljára a SPAL-ban védett, most pedig munkanélküli. Mindemellett Padelli ügynöke is felemelte hangját a kapus védelmében és a csapattársak is lefutották a szükséges köröket, hogy bíznak a portásban.

[3135697] 2020-02-16 20:45:00 Lazio - Interx;10

Mindenesetre ezek az előjelek nem festenek jól, főleg egy olyan szenzációs formában lévő csatársor ellen, mint Ciro Immobile és Felipe Caicedo, akiket most ismét Milinkovics-Szavics segíthet majd a középpályáról.

"Felejthetetlen emlékeim vannak a római évekről, mindig is szívesen gondolok majd vissza a Lazióban eltöltött esztendőkről. Nagyon jót tesz az olasz futballnak, hogy három csapat is ilyen remekül teljesít, nagyon izgalmas ez a szezon. Az persze egyáltalán nem lep meg, hogy egykori klubom is ilyen jól szerepel, Inzaghi szenzációs edző, képes igazi csapatszellemet létrehozni. Soha nem adják fel, mindig küzdenek a játékosok az edzőért. Ritka az ilyen remek közösség" - dicsérte egykori kenyéradóit az Inter bekkje, Stefan de Vrij.

A tét tehát hatalmas, várhatóan a hangulattal sem lesz probléma az Olimpicóban, a játék viszont nem egyértelmű, hogy milyen mederben zajlik majd. A két csapat utolsó három randevúja mindössze két gólt hozott és nem árt megemlíteni, hogy a liga két legjobb védelme találkozik, hiszen mindkét együttes 20 gólt kapott 23 mérkőzésen. Mi inkább a Lazio sikerét várjuk, ha esetleg még jobban közelednének egymáshoz a szorzók, már szívesen ajánlanánk is a +0-t.

A párharc utolsó 12 találkozóján átlagban minden alkalommal volt 1 piros lap.

A lapokba viszont megéri fektetni, már ami a pirosat illeti. A fenti statisztika mellett lényeges lehet kiemelni Gianluca Rocchi személyét, aki amikor legutóbb ebben a szereposztásban fújt, összesen 10 kártyát mutatott fel. Utolsó két bajnokiján ráadásul nem mutatott fel piros lapot, ez pedig egy olyan széria, amelyet nyilvánvalóan illik megszakítani.

Véleményünk szerint ilyen oddsért egy ilyen párosításnál nagyon megéri fogadni a kiállításra.

{"headTitle":"Lazio-Inter","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-02-16 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Lesz kiállítás a mérkőzésen? Igen","odds":"3.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}
[3135697] 2020-02-16 20:45:00 Lazio - Interx;
megosztom