Darts

Gurney lesz az első kieső?

  • Cesc18
megosztom

Az északír dartsos Gary Anderson és Michael van Gerwen ellen is pont nélkül maradt, de a nagyobb probléma a mutatott játéka volt.

Ugyan még csak két fordulón vagyunk túl a 2020-as Premier League Darts alapszakaszából, ám már most érdekes kérdés, hogy vajon a kilencedik játékhetet követően ki marad a vonal alatt, avagy ki nem folytathatja a küzdelmeket. 

Gurney az egyetlen nulla pontos két fordulót követően. - Fotó: PDC

Erre jelenleg a legerősebb kandidált az a Daryl Gurney, aki egyedüliként a mezőnyben nem tudott még pontot szerezni az idei kiírásban. Persze, ha azt nézzük, hogy Gary Andersonnal és Michael van Gerwennel meccselt, akkor nincs ok a vészharangok kongatására - hiszen ellenük nem is számított favoritnak -, ha viszont a mutatott játékát vesszük, akkor kezdhetnek aggódni a SuperChin-fanok. 

Noha Aberdeenben Anderson ellen a pontszerzés szele megcsapta, ám amint a skót sebességet váltott, Gurney-nek nem sok esélye volt. Van Gerwen ellen pedig egy pillanatig sem tudott versenyben lenni, a világelső holland 7-1-gyel törölte fel vele a nottinghami színpadot. 

Vereség és vereség között is van különbség, Gurney ezeken a meccseken úgy kapott ki, hogy a tudása alatt teljesített. Egyelőre tehát nulla ponttal az utolsó helyen szerénykedik és a legtöbb statisztikai mutatóban a leggyengébb. 


>>>REGISZTRÁLOK A BET365-RE A H3WIN BÓNUSZKÓDDAL ÉS KÉREM A MAX 15.000 HUF FOGADÁSI KREDITET!<<<

A bet365 fogadási krediteket ad a feljogosító befizetésed értékében (max. 15.000 Ft.). A kredit tét nem része a nyereménynek. Feltételek, időhatárok és kivételek. +18


Nagy küzdő az északír, de nem lesz könnyű dolga ebből a gödörből kimásznia. A következő fordulóban Gerwyn Price-szal játszik, ráadásul Walesben, ami nagyon nem ígérkezik sétagaloppnak. A kihívók közül is azt a Chris Dobey-t kapta, aki Newcastle-ben majd hazai közönség előtt játszhat. 

Gurney után a    oddsmesterei a második helyen tanyázó Glen Durrantet tartják a legesélyesebbnek a kiesésre, illetve hasonló szorzót kínálnak Michael Smith-re is. 

Az északírre egyébként 2.50-es oddson fogadhatunk, ami nem is olyan rossz, ugyanakkor a bennmaradást illetően kulcsfontosságú meccsei még hátra vannak. Ha azokra össze tudja rakni a játékát, akkor akár el is kerülheti kiesést.

Szerinted ki lesz az első kieső?

 

 

 

 

Az alapszakasz első felének zárófordulójára március 26-án, Rotterdamban kerül majd sor, avagy az lesz az ítéletek éjszakája. A sorozat pedig jövő héten csütörtökön, Cardiffban folytatódik, az oddsok pedig már elérhetők a mérkőzésekre.

Premier League Darts, 3. forduló    
Kezdés Mérkőzések 1 X 2
20:15 Peter Wright - Rob Cross 2.05 4.75 2.65
20:55 Jonny Clayton - Michael Smith 3.00 4.75 1.83
21:35 Michael van Gerwen - Nathan Aspinall 1.40 5.50 5.00
22:15 Daryl Gurney - Gerwyn Price 3.25 4.75 1.72
23:00 Glen Durrant - Gary Anderson 2.75 4.75 2.00
bet365
megosztom