Sportfogadás

Ha neked is ezek a tippjeid, osztozunk a 30 millión ;)

megosztom

Az Unibet játékában a heti négy BL-meccs eredményét kell megtippelni. Kockázat nélkül!

Jövő héten elkezdődik a Bajnokok Ligája egyenes kieséses szakasza, így ismételten játékra hív bennünket partnerirodánk, az    . A fődíj nem kevés, 30 millió forint, ehhez pedig csupán négy telitalálat szükséges a heti mérkőzéseken.
 

A játék szabályzata igen egyszerű

 

  • Legyen érvényes    regisztrációd
  • A promóció 2020/02/14 10:30-tól  2020/02/18 21:00-ig (CET) érhető el.
  • Egy adott felhasználó számára csak egy bejegyzés megengedett.
  • A játékosoknak pontos tippet kell adniuk a játékban szereplő kérdésekre.
  • Az nyer, aki minden kérdésre helyesen válaszol.
  • Ha egynél több nyertes van, akkor a nyertesek osztoznak a pénznyereményen.

 

Ha már regisztrált tag vagy, a játékot a belépést követően ide kattintva érheted el.

 

Még nincs regisztrációm, mi a teendőm?

 

Az     szinte minden héten kedveskedik a játékosoknak valamilyen játékkal vagy ajándékkal, legyen szó akár tippelős kvízjáték, akár ingyenes fogadási lehetőség vagy bónusz. Külön fontos megemlíteni, hogy ha a mi linkünkről indulva regisztrált az irodához, nem csak a 20 ezer forint kezdő bónuszt kaphatod meg, de egy exkluzív, külön a hathármas játékosoknak készült 3 ezer forintos, teljesen ingyenes fogadás is a tiéd lehet. 

 

Regisztrációm már van, be is fizettem. De mire tippeljek?

 

Négy igen nehezen tippelhető mérkőzés lesz jövő héten, de kockázat nélkül lehet tippelni, hiszen még fogadást sem kell kötni ahhoz, hogy valaki megnyerhesse a 30 milliót. Mi egyébként az alábbi szelvénnyel próbálkozunk, amelyet még 1000 forinttal is megjátszottunk, egy kis kiegészítésben bízva a 30 millió mellé :)

{"headTitle":"Tippek a jövő heti BL-meccsekre","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-02-18 21:00","footerTitle":"Eredő odds: 7654.00","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Dortmund-PSG: 1-2","odds":"9.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Atlético Madrid-Liverpool: 0-0","odds":"9.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Tottenham-Lipcse: 1-1","odds":"6.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Atalanta-Valencia: 2-2","odds":"14","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}

Ha tehát kockázamentesen akarsz izgulni hatalmas összegért a heti BL-találkozókon, akkor mindenképpen csatlakozz az Unibethez és játssz ingyen a 30 millióért! 

unibet

 

megosztom