Premier League

Meglepő tippünk van a Liverpool bajnokijára

megosztom

Teljesen egyértelmű meccs előtt Jürgen Kloppék, hiszen az utolsóhoz látogatnak, azonban mégsem rájuk fogadunk.

Kloppékra papíron habkönnyű meccs vár szombaton. - Fotó: twitter.com/lfc

Az első az utolsó vendége lesz a Premier League-ben, avagy a Norwich a Liverpool együttesét fogadja szombat kora este. A felek közt 19 hely és 55 pont a különbség, a vendégek voltaképp már bajnoknak tekinthetők, akik vélhetően inkább már a jövő héten újrainduló Bajnokok Ligájára koncentrálnak, míg a hazaiak számára innentől élet-halál minden PL-meccs.

A Norwich újoncként és az egyik leggyengébb kerettel vágott neki a szezonnak, és egy-két meccset leszámítva nem hazudtolta meg magát, avagy beigazolódni látszik, hogy retúrjegyet vett az élvonalra. Ugyanakkor a Kanárik a Carrow Roadon szinte kivétel nélkül mindig megnehezítették a nagyok dolgát, ugyanis a Manchester Cityt 3-2-re győzték le, az Arsenal és a Tottenham ellen 2-2-es döntetlent hoztak össze, míg a Chelsea-től 3-2-re, a Manchester Unitedtől pedig 3-1-re kaptak ki.

Látható tehát, hogy ezen meccseken kettőzött erővel hajtottak, és így lehet ez most szombaton is, főleg úgy, hogy jó passzban vannak, két hete erre a meccsre készülnek, és mindössze az a Klose lesz a hiányzójuk, aki eddig az egész szezont kihagyta.


>>>REGISZTRÁLOK A 22BET-RE ÉS KÉREM A 35 000 HUF ÜDVÖZLŐ BÓNUSZT<<<


Ami a vendégeket illeti, a Liverpool embertelen szezont fut, gyakorlatilag már bajnoknak tekinthető, és papíron nyolc elképesztő PL-csúcsot (legtöbb győzelem, leghosszabb veretlenség, legtöbb siker, legtöbb pont, legtöbb idegenbeli siker, legtöbb hazai siker egy idényben, leghosszabb veretlenségi széria napokban, legnagyobb pontkülönbséggel megnyert bajnoki cím) is megdönthet, de ez mind eltörpül amellett, hogy ha a bajnokság mellett a BL-ben megvédené címét, azaz duplázna (esetleg triplázna, hiszen még az FA Kupában is talpon van). 

Ehhez jól jött a kéthetes szünet, de vélhetően még jobban jönne az, hogy ha a kulcsjátékosok nem, vagy alig lépnének pályára a hétvégén, hiszen kedden már az Atlético Madrid otthonában van jelenése a Vörösöknek. Noha a spanyolok nem futnak valami nagy szezont, hazai pályán bármikor képesek lehetnek olyan extrát nyújtani, aminek köszönhetően bárkit képesek lehetnek legyőzni.

Tisztában van ezzel Klopp is, így a sérült Clyne mellett vélhetően a kérdéses Shaqiri, Mané, Milner triót sem veti be, míg emellett további tartalékolás várható. Persze, az is benne van a pakliban, hogy a német szakvezető a lehető legerősebb összeállításában küldi pályára az övéit. Így kiütéses sikert is arat a Liverpool, mint ahogyan az ősszel is tette, ám ahogy akkor, úgy most is bőven van esély arra, hogy a Norwich gólt lőjön. Így mi az eddig elhangzottak alapján erre az opcióra fogadunk, ami kifejezetten jól fizet partnerirodánkban.

{"headTitle":"Norwich - Liverpool","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-02-15 18:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Norwich góljai 0,5+","odds":"1.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}
[3055994] 2020-02-15 18:30:00 Norwich City - Liverpoolx;
22bet
megosztom