Serie A

Ez a spori nagyban segítheti a 4-szeres szorzónkat

  • varin

A Lazio-Inter lesz a forduló rangadója, de nem kevésbé érdekes a szombati Atalanta-Roma.

Fotó: CalcioMercato

Igazi hatpontos mérkőzésre kerül sor szombaton este Bergamóban, ugyanis valószínűleg az Atalanta és a Roma között dől majd el a negyedik hely sorsa. A Farkasok gyenge formában érkeznek Gasperiniékhez, így nem csoda, hogy sima favorit az Atalanta. Gólból és lapból is bőven láthatunk majd?

{"headTitle":"Atalanta-Roma","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-02-15 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Atalanta","odds":"1.81","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"4.5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Roma","odds":"3.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}

Az utolsó három meccse nem akárhogy sikerült Ilicicéknek, hiszen 270 perc alatt 11 gólt szereztek a fekete-kékek, amelynek legfényesebb pontja természetesen a Torinóban vágott hetes volt. Kellettek is az önbizalomnövelő sikerek, hiszen a SPAL elleni 1-2 és a kupakiesés nem jött jókor az együttesnek. Ráadásul jövő héten következik a Valencia elleni BL-nyolcaddöntő, így különösen fontos néhány nap előtt áll a gárda.

A Roma formája viszont távolról sem ilyen biztató, a riválishoz hasonlóan kiestek a kupából, ez viszont a bajnokságra is kihatott, hiszen a Lazio-Sassuolo-Bologna hármast egyetlen szerzett ponttal hozták le Dzekóék. A Bologna elleni hazai fiaskó vezéráldozattal is járt, Bryan Cristante eltiltását tölti, míg Zaniolo, Zappacosta, Diawara és Mirante sérüléssel bajlódik - ez azért garantálja, hogy a fővárosiak hátsó sora ingatag lesz.

[3135693] 2020-02-15 20:45:00 Atalanta - Romax;10

Mindazonáltal nem könnyű becsapni az irodákat, hiszen a lapok számát 6.5-re, a gólok számát pedig 3.5-re húzták meg, így olyan nagyon biztonsági szelvényt nem lehet összeállítani. Egy piros kártya viszont igencsak jól fizet, a 3.80-as szorzóhoz pedig nem csak a játékvezető, de a csapatok is remek partnerek lehetnek.

Egyrészt Orsato "remek formában van", az utolsó hat meccsén összesen 39 sárgát adott, vagyis benne van a piros lap, másrészt a Roma kapta idén az egyik legtöbb kiállítást a ligában.

Mindkét csapatnak fontos lenne a siker, a római csapatnak a ponthátrány ledolgozása és a botrányos forma megszakítása okán, míg az Atalantának megnyugtató felkészülés lenne a szerdai BL-találkozóra. Kemény 90 percet várunk, sok lappal és legalább egy, idő előtti zuhanyzásra.

{"headTitle":"Atalanta-Roma","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-02-15 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Lesz kiállítás a meccsen? Igen","odds":"3.8","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}
[3135693] 2020-02-15 20:45:00 Atalanta - Romax;