La Liga

Bevállaljuk a triplázást a Valencia - Atléticón

  • mr.blonde
megosztom

Mindkét csapattól jobb szereplést vártunk a szezon elején, így a szokásosnál is feszültebb lehet a rangadó.

Sem a Valencia, sem pedig az Atlético Madrid szurkolói nem lehetnek elégedettek a csapatuk bajnokságban mutatott formájáról. A Denevérek a 7., a Matracosok pedig a 4. helyen tanyáznak, igaz olyan szoros az élmezőny, hogy még egyik csapat számára sincs veszve a nagy cél, a Bajnokok Ligája-indulás.

Az aktuális formákat tekintve sem örömködhetnek a drukkerek, a Valencia zsinórban két meccsét bukta el, az Atlético pedig egy négymeccses nyeretlenségi sorozatot tudott maga mögött a Granada 1-0-s legyőzésével.

 

Csapathírek

A hullámzó teljesítmények okai között egyértelműen megbújik, hogy a szakmai stáboknak rengeteg hiányzóval kell számolniuk. A Valenciának nagy érvágás lehet, hogy két hete hosszú időre kidőlt Ezequiel Garay, ráadásul hétvégén Florenzi begyűjtött egy piros lapot. Cliessen, és Piccini is régóta maródi, Coquelin és Rodrigo kimaradt a meccskeretből, egyszóval nincs könnyű helyzetben Alberto Celades mester. Pozitív hír azonban, hogy Wass és Gameiro  visszatérhet eltiltásából.

Az Atléticónál Simeone is vakarhatja a fejét, hiszen folyamatosan féltucat játékos hiányával kell számoljon. Diego Costa, Joao Felix, Trippier és Herrera távolléte is komoly deficitet jelent, nem egyszerű tehát ütőképes csapatot pályára küldenie a madridiak mesterének.

[3093502] 2020-02-14 21:00:00 Valencia - Atlético Madridx

Mire érdemes fogadni?

A fogadóirodák számaiból is látható, hogy bizony nagyon nehezen tippelhető találkozóról van szó. Klasszikus háromesélyes ütközet ez, még akkor is, ha a Mestalla közönsége nyilván a Valencia esélyeit növeli.

Az biztos, hogy mindkét együttes hangulatán sokat javítana egy győzelem ezen a meccsen, de ismerve a csapatokat, azért a fejetlen hajtás és adok-kapok helyett egy erősen széttaktikázott meccsre nagyobb sanszot látunk.

[3093502] 2020-02-14 21:00:00 Valencia - Atlético Madridx;5

A közelmúlt egymás elleni meccseiből egyértelműen az Atlético jött ki jobban, hiszen a Valencia már 10 mérkőzés óta nyeretlen Simeone csapata ellen. Ez a széria folytatódhat most is, hiszen nagyon fontos játékosok hiányoznak majd a Denevérektől, Simeone pedig védekező taktikájával kiölheti a kreativitás a Valenciából.

A probléma ott van, hogy a madridiak sincsenek jó passzban, döcög a csapat játéka, a góllövéssel pedig továbbra is gondok akadnak. A támadószekció nagyon foghíjas lesz, így a vendégekben sem igazán bízunk.

Talán két opció körül lehet keresnivalónk, az egyik egy bátor döntetlen fogadás, a másik pedig a sárga lapok. A kártyákat illetően elég magasra húzták meg a vonalat a bet365-nél (+/-6,5), de más irodáknál találunk alacsonyabb egál line-okat is, a 22bet-nél csak 5.5 ez a határ.

A meccs overre nem biztos, hogy megéri rátenni a szotyit, viszont a félidőre meglehet két lap, hiszen nagy meccsről beszélünk és ahogy fentebb is említettem, feszült légkörre számolok.

Ti mire fogadtok ezen a meccsen?

 

 

 

 

{"headTitle":"Valencia - Atlético Madrid ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-02-14 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Döntetlen ","odds":"3.1","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Sárga lapok száma 1.5 felett - 1. félidő ","odds":"1.53","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/22bet/go","bookmaker":"449"}]}
[3093502] 2020-02-14 21:00:00 Valencia - Atlético Madridx;
megosztom