Tenisz

Szettet sem adunk a szerbnek

  • Cesc18

Pénteken a negyeddöntős összecsapásokkal folytatódnak a küzdelmek Rotterdamban.

Csupán két kiemelt, a címvédő Gael Monfils és Andrey Rublev jutottak el idáig, akik az elődöntőben találkoznak, tehát a döntőben biztosan lesz nem kiemelt teniszező. Kettejük közül az oroszban látjuk a nagyobb potenciált, aki azzal a Filip Krajinoviccsal néz majd farkasszemet, aki csütörtökön finoman szólva sem kápráztatott el minket.

{"headTitle":"Filip Krajinovics - Andrey Rublev","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-02-14 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Krajinovics","odds":"3.30","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"},{"eventTitle":"Rublev","odds":"1.34","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"}]}

Tudtad?

A     500€-s gigabónusza a piacon elérhető egyik legnagyobb összeg. 
Ide kattintva mindent megtudhatsz a bónusszal kapcsolatban!

A nyitóoddsok ennél valamivel közelebb voltak egymáshoz, tehát alapvetően a  fogadók is az orosz nyeretésében gondolkoznak. 

Ami nem annyira meglepő, hiszen Rublev csodás szezont fut. Januárban Dohában és Adelaide-ben sem talált legyőzőre, majd az Australian Openen is eljutott a legjobb 16-ig, míg végül Alexander Zverev ellen ki nem pukkant. Két hét pihenőt iktatott be és Rotterdamban egyelőre ott folytatja, ahol januárban abbahagyta, meggyőző sikert aratott Nikoloz Basilashvili és Alexander Bublik felett is. 

Noha Krajinovics papíron valamivel acélosabb ellenfélnek ígérkezik, mint az említett úriemberek, de javulnia kellene a formájának, hogy reális esélye legyen a győzelemre. Fedett pályán egyébként nagyon él a szerb, ám múlt héten is az első igazán komoly ellenállás kifogott rajta. 

Tegnap nagyon döcögött a szekere Vasek Pospisil ellen, különösen a szettvégjátékoknál volt rettentően remegős, a második játszmában vissza is engedte a meccsbe a kanadait. Ez különösen úgy volt kínos a szerbre nézve, hogy Pospisil sérülten játszott. 

Rublev Rotterdamban is a trófea kandidáltja. - Fotó: ATP

Mire fogadjunk?

Nem igazán hiszünk Krajinovicsban, persze nem várunk egy teljesen egyoldalú meccset, de

fejben jelenleg Rublev sokkal összeszedettebb, ami leginkább a szettvégjátékokban mutatkozhat meg. 

Mi megrizikózunk egy 2-0-s pontos eredmény tippet az oroszra, ami a    -en - a cikk írásának pillanatában - 1.81-ért fogadható. A tavaly novemberi fedett pályás Davis Kupa meccsükön egyébként Rublev 6-1, 6-2-vel mészárolta le a szerbet. 

{"headTitle":"Filip Krajinovics - Andrey Rublev","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-02-14 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Szett hendikep: Rublev -1.5","odds":"1.86","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"}]}