Bajnokok Ligája

Most már az állásom a tét - Guardiola elárulta, mikor rúghatják ki

megosztom

A spanyol szakvezető idén biztosan nem halmozza majd a trófeákat a Manchester Citynél.

Néhány nap múlva ismét pályára lépnek Európa legjobb futballistái, jövő héten folytatódik ugyanis a Bajnokok Ligája. A kör egyik legérdekesebb randevúját a Real Madrid és a Manchester City adja egymásnak 26-án, amely párharc könnyen lehet, hogy Josep Guardiola állásáról dönt majd.

Fotó: ManCity Twitter

"Mindenképpen szeretném megnyerni a Bajnokok Ligáját és már most nagyon készülünk a Real Madrid elleni mérkőzésre. Ez a fajta izgalom és munka a karrierem egyik legizgalmasabb és legérdekesebb időszaka lesz.

Úgy hiszem, ha kiesünk a Real Madrid ellen, engem kirúgnak, mert a vezetőség egyértelmű célja a Bajnokok Ligája megnyerése

- nyilatkozta a spanyol tréner. Pep Guardiola 2016 óta irányítja az égszínkék alakulatot, ám regnálása alatt csupán két bajnoki cím, két Ligakupa-elsőség és egy szuperkupa-trófea jött össze a csapatnak, vagyis a BL-cím még hiányzik Guardiola vitrinjéből - igaz, ez már a Bayern München élén is hiánycikk volt a számára.

És hogy mekkora is a realitása a City kiesésének? Nos, a bukmékerek szerint nem sok, hiszen a Citynek már Madridban is bőven van esélye nyerni, míg a továbbjutásra az angolok szorzója 1.57, a spanyoloké 2.45 az    -en.

{"headTitle":"Melyik csapat nyeri a BL-t?","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-02-18 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Liverpool","odds":"5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Manchester City","odds":"5.25","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Bayern München","odds":"7.5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Barcelona","odds":"7.5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"PSG","odds":"8","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}

A végső győzelemre pedig igazi angolos háborút várnak a fogadóirodák, a Liverpool és a Manchester City - nem úgy, mint a bajnokságban - fej-fej mellett haladnak a szorzókban, míg a legkevesebb esélye a Lyonnak van a végső sikerrel, 251-szeres szorzóval.


A Bajnokok Ligája jövő kedden folytatódik, az egyenes kieséses szakasz minden mérkőzésére beharangozókkal és tippekkel jelentkezik a Hathárom.

[3236254] 2020-02-26 21:00:00 Real Madrid - Manchester Cityx;
megosztom