Championship

Ezek nem Tigrisek, csak ijedt kiscicák - tipp a Hull-Swansea-ra

  • varin
megosztom

A Hull City tartalékos védősora sokat segített a tippelésben.

A kiváló decemberi menetelést követően sokan már-már a rájátszást érő pozíciók közelébe várhatták a Hull City csapatát, amelynek tagja a liga egyik magyar játékosa, Balogh Norbert is. Noha a korábbi Loki-játékos bemutatkozására egyhamar nem kerül sor, a Tigrisek nélküle is szépen meneteltek egy ideig, ám január közepén minden teljesen megváltozott. A csíkos mezesen péntek este a Swansea gárdáját fogadják, de ember legyen a talpán, aki itt győztest tud jósolni.

{"headTitle":"Hull City-Swansea","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-02-14 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Hull City","odds":"3.3","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.55","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Swansea","odds":"2.2","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}

A forma tehát borzalmasan gyenge, a Hull City az utolsó hat bajnokiján egy pontot szerzett és a gólkülönbségük sem éppen lenyűgöző, 3-13. Vannak vállalható vereségek, mint például a Brentford ellen otthon (no, itt sem az öt bekapott gól...) vagy a Fulham ellen, de Blackburnben kapni hármat vagy otthon bukni a Huddersfield ellen, az nem fér bele.

Grant McCann mesternek persze nincs könnyű dolga, alapemberek egész sorát kell nélkülöznie hétről hétre, ezúttal sem bevethető Lichaj (29/0), Burke (29/0), Stewart (16/2), Bowler (23/1) és De Wijs (26/1) sem, amely komoly pofont jelent az amúgy sem izmos védelemnek.

Így egy Lopes-McKenzie-McLoughlin-Kingsley sor kezdhet hátul, amely védelemről az alábbiakat kell tudni. A jobboldali bekk, Leonardo da Silva Lopes lesz, aki karrierje során védőként csupán 12 meccset játszott, mert alapvetően középső középpályás. McKenzie-nek idén 4 bajnokija van, McLoughlin pedig télen érkezett a skót élvonalból, ahol ugyan alapember volt a St. Mirrennél, de a Hullnál eddig csak 180 percet volt pályán. Kingsley-nek legalább balbekk az eredeti posztja, de ő is mindössze 8-szor lépett pályára ebben a szezonban.

unibet

Ez így nagyon nem fest jól a Tigrisek számára, főleg annak fényében, hogy másfeles gólátlaggal dolgoznak meccsenként.

Persze az ellenfél sem a Real Madrid lesz, hanem egy szintén pocsék formában lévő Swansea. A Hattyúk formája nagyjából hasonló, mint sorstársaiké, volt egy korrekt decemberük, majd 2020-ban már semmi sem sikerül. A tizedik pozíció nem fest rosszul, bőven lehet ebből még rájátszás, de abba nem fér bele az, hogy négy meccse nem tudtak nyerni Woodmanék.

A gyenge formák ellenére az over egy reális forgatókönyv lehet itt, és nem csak azért, mert mióta egy ligában szerepelnek, mindig volt három gól. Ilyen gyenge formában egyik csapat számára sem üdvözítő a döntetlen és kit verjenek meg, ha a szintén pocsék formában lévő ellenfelet?!

{"headTitle":"Hull City-Swansea","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-02-14 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"2,5 gól felett","odds":"1.81","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}
[3066232] 2020-02-14 20:45:00 Hull City - Swansea Cityx;
megosztom