La Liga

Gólos és lapos tippek a Barca-Getafe rangadóra

  • mr.blonde
megosztom

A bajnokság egyik legjobb formában lévő csapata jelenleg a Getafe, nem is lepődünk meg azon, hogy ilyen magas a Barca-siker szorzója.

A második a harmadik ellen avagy a Barcelona fogadja a Getafét. Igen, elég fura ezt így leírni, de a madridi kiscsapat egyelőre nem akar kipukkadni, sőt, sorozatban négy győztes meccsel stabilan őrzi BL-indulást érő pozícióját.

Nem is lepődünk meg azon, hogy a fogadóirodák jóval magasabb nyitószorzót adtak a Barcának, a legtöbb helyen 1.30 környékéről indult a hazai, holott például 2018 februárjában ez a kimenetel 1.05-öt kapott. Csakhogy a bejövő tétek tovább emelték a katalánok sikerét, így cikkünk írásának pillanatában 1.45 körül mérik az egyest és 8-as szorzó körül a kettest.


>>>REGISZTRÁLOK A BET365-RE A H3WIN BÓNUSZKÓDDAL ÉS KÉREM A MAX 15.000 HUF FOGADÁSI KREDITET!<<<

A bet365 fogadási krediteket ad a feljogosító befizetésed értékében (max. 15.000 Ft.). A kredit tét nem része a nyereménynek. Feltételek, időhatárok és kivételek. +18


Csapathírek

Mindkét csapat győzni tudott a legutóbbi fordulóban, a Barcelona idegenben verte meg a Betist (2-3), míg a Getafe hazai pályán mosta fel a padlót a Valenciával (3-0). A hangulat ezzel együtt kétségtelenül a madridiak felé lehet jobb, hiszen a Barca háza tájáról sok mindent lehet hallani. Talán csillapodnak valamelyest a kedélyek, ez szombati győzelem pedig tovább javíthat a légkörön.

Ami a hiányzókat illeti,  a Barcánál a Dembele-Suárez duó mellett az eltiltott Lenglet marad majd ki, a vendégeknél pedig Damien Suárez tölti eltiltását.

A spanyol lapok szerint Messi és Griezmann mellé ezúttal Fati kerülhet a kezdőbe, kispadon kezdhet viszont Artudo Vidal, visszatérhet a védelembe ugyanakkor Gerard Piqué.

[3093495] 2020-02-15 16:00:00 Barcelona - Getafex

Mire érdemes fogadni?

Bár nagyon tetszetős a Barcelona győzelmének szorzója, azért ebben a pillanatban a Getafe nagyon veszélyes ellenfélnek számít. Nincs mit veszítenie, nyomás nélkül játszhat, a játék pedig az elmúlt hetekben egészen pazar volt. A Getafe négy meccse még csak gólt sem kapott, pedig a Betis, a Bilbao vagy éppen a Valencia nem tartozik a könnyű ellenfelek közé. A Barca támadójátéka kapcsán is sok kritikát lehet olvasni, de a Nou Camp gyepén azért nincs túl nagy gond a góllövéssel.

Az over szorzója viszont emelkedésnek indult, így én most erre le is csapnánk, méghozzá egy BTS-sel megspékelt verzióval.

Ami még szerintem játszható tipp, az a sárgák kontrázása. Elég magasan húzták meg a bukmékerek az egál vonalakat, ami itt most nem biztos, hogy indokolt. A meccset fújó Guillermo Cuadra nem egy "mániákus", így szerintem érdemes itt is próbálkozni.

Ebben a párosításban - ahogy a Barca meccseknél általában jellemző - inkább fordítva, vagyis Madridban szoktak villanni a lapok, a Nou Campban azért mérsékeltebb a termés. Szerintem ez a 6.5 lapos határ játszható, ha nem lesz piros beleférhetünk.

 

Ti mire fogadtok ezen a meccsen?

 

 

 

 

{"headTitle":"Barcelona - Getafe ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-02-15 16:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Gólok száma 2.5 felett és mindkét csapat szerez gólt","odds":"2.3","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Büntető lapok száma 6.5 alatt","odds":"1.72","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go","bookmaker":"23"}]}
[3093495] 2020-02-15 16:00:00 Barcelona - Getafex;
megosztom