NB I

Ezt várjuk mi az aranycsatán - tippek a Fradi-Vidire

  • Tomihmv
megosztom

Csúcsrangadót játszanak szombaton az NB I-ben, naná, hogy szerkesztőink is tippeltek a találkozóra!

varin

Első ránézésre nem láttam ördögtől való ötletnek nyeretni ennyiért a Fradit, de hiszem, hogy Rebrov ebben a pillanatban csípőből elutasítaná az 1 pontot.

Egy biztonságos szalonremi és marad 9 pont a különbség, ha a vesztett pontokat vizsgáljuk, viszont a Fradi sorsolása a következő körökben azért nem túl könnyű. Egyik csapatot sem lehet bombasztikus formával vádolni, a Vidit többször láthattuk már 2020-ban szánalmasan gyengén játszani, de különösebben a Fradi sem tűnik lenyűgözőnek.

A ponthátrány ellenére sem hiszem, hogy ez a Vidi úgy futna ki a Groupama gyepére, hogy nekik itt az 1 pont már rossz eredmény, így egyik csapattól sem várok bátor futballt. Az elmúlt években ugyan rendre tobzódtak az overek ebben a párosításban, de én valamiért most azt érzem, 1-1 körüli végeredmény lesz, esetleg ha felmegy 1.85 felé a hazaiak -0.25-ös ázsiai hendikepes győzelme, akkor az is megérhet egy kis aprót. Addig viszont maradok a góloknál...

Tipp: 3,0 gól alatt @ 1.47 

 

mr.blonde

Nem véletlenül van pontkülönbség a csapatok között, a Fradi ebben a szezonban sokkal jobban összeállt, pedig a játékoskeretek minősége alapján nálam teljesen egál a két gárda. 

Bár a Vidi számára gyakorlatilag csak a győzelem jelentené az esélyt a bajnoki címre, a Groupama Arénában nyilván ez a bravúr kategóriába tartozna. A Fradi nálam esélyesebb a győzelemre, de sajnos lecsúsztam a nyitó oddsokról, ez az 1.70 körüli szorzó pedig nekem már nem éri meg. 

Maradok egy kis tétes döntetlennél. A pontosztozkodással olyan nagyon egyik fél sem lenne elégedetlen, a Fradi az előnyét, a Fehérvár meg a reményét tudja így megőrizni. 

Tipp: Döntetlen @ 3.81    

 

Tomihmv

 

2020-ban az FTC a két kötelezőjét hozta, igaz, Kisvárdán nagyon megizzadt, míg a Honvéd elleni rangadón csak gól nélküli remire volt jó, viszont másfél hete erre a meccsre készül, köszönhetően az elmaradt derbinek, illetve annak, hogy már kiesett a Magyar Kupából. Ezzel szemben a Fehérvár öt tétmeccsen van túl, mindegyik rangadó volt, és egyszer sem kapott ki, ugyanakkor csak kétszer tudott nyerni, és kedden is pályára lépett.

Az idei teljesítmények alapján tehát egál körüli a két csapat, a több tavaszi meccsnek köszönhetően talán a Fehérvár tarthat előrébb, de az FTC játszik hazai pályán, frissebb is lesz és ha nem is sokkal, de erősebb játékoskerettel rendelkezik.

Papíron sorsdöntő összecsapásról beszélünk, azonban még sok van hátra, így hajlok a kollégák felé, szerintem is iksz körüli ez a találkozó. Elnézve viszont a gyenge védelmekét, érzek annyit a csapatokban, hogy képesek legyenek betalálni, avagy a mindkét csapat szerez gól opció mellett teszem le a voksom.

Tipp: Mindkét csapat szerez gólt @ 1.83    


Ti mire fogadnátok a Ferencváros-Fehérvár NB I-es meccsen?

[3080230] 2020-02-15 19:30:00 Ferencváros - MOL Vidi FCx;
megosztom