Olasz Kupa

Nagyon biztonságosnak tűnik a tippünk a Milan-Juvéra

  • varin
megosztom

Hiába "csak" egy kupameccs, Sarrinak már itt is bizonyítania kell. De vajon képes lesz a Milan telház előtt az aktuális év meccsén megnehezíteni az Öreg Hölgy dolgát?

Várhatóan megtelik csütörtökön este a San Siro - Fotó: acmilan.com

Bár a szerdai Inter-Napoli mérkőzés jelentősége sem volt piskóta, a Milan-Juventus talán még nagyobb párharc lesz a legjobb négy között az Olasz Kupában. A Napolihoz hasonlóan a Milannak ez lehet az egyetlen igazán nagy siker idén, míg az Interhez hasonlóan a Juventusnak csupán C-terv a kupa megnyerése. De így sem érdemes a Milanra fogadni...

{"headTitle":"AC Milan-Juventus","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-02-13 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"AC Milan","odds":"3.45","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.40","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Juventus","odds":"2.14","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}

Pedig a Rossonerik 2020-ban képesek voltak már igen jó teljesítménnyel is előrukkolni, hogy mást ne mondjunk, 45 percig álomszerű volt a játékuk a Derby della Madonninán is, ám a második félidőben átrobogott rajtuk Antonio Conte expresszvonata és így újabb fontos egységeket buktak el. A 4. hely lassan beláthatatlan távolságban lesz, az 5-6. hely megcsípésénél pedig könnyebb útnak tűnik a Kupa elhódítása.

Ha lehet bármikor ideális ellenfél egy Juventus, az talán most van. No nem a két csapat egymás elleni mérlege okán, hiszen több, mint négy évet kell visszamennünk az utolsó olyan találkozóig, amelyen a Rossoneriknek bármilyen sikerélményük is volt. Viszont a helyzet most közel sem üdvözítő Torinóban... Egyrészt a nápolyi, majd veronai vereségek ismét nyílttá tették a küzdelmet, másrészt pedig már most arról cikkeznek az olasz lapok, hogy Maurizio Sarri napjai meg vannak számlálva és Max Allegri térhet vissza, rendet tenni a csapatnál.
 

>>>REGISZTRÁLOK AZ UNIBETRE ÉS KÉREM A 20.000 HUF KEZDŐ BÓNUSZT ÉS A 3.000 HUF EXKLUZÍV INGYENES FOGADÁST!<<<


A láncdohányos mesternek hétfőn jelenése is volt Agnelliéknél a La Stampa szerint, ahol még kapott ugyan időt a további bizonyításra, ám a hírek szerint 3 hét választhatja el a menesztéstől.

A következő három hétben az Olasz Kupa elődöntője mellett utaznak Lyonba BL-meccsen és fogadják az Intert bajnokin.

Valószínűleg ha kicsit jobban állna a bajnokságban a Juve és Sarrinak sem kéne lassan az apróhirdetéseket böngésznie, jobban el tudná engedni az Öreg Hölgy legalább a párharc első felvonását, így viszont biztosan a győzelem lesz a célja a Zebráknak.

A lehetőségekhez képest legjobb kezdő egyik oldalon sem kétséges, csupán annyi változás várható, hogy Gigi Buffon védheti a kaput, így a nagy öregnek kell a parádés formában lévő Rebic és a mindig veszélyes Ibrahimovic kísérleteit megfognia.

Fogadási szempontból több irányba is érdemes nézelődni. A mérkőzést dirigáló Paolo Valeri ezekben a hetekben sok kártyát ad - hogy mást ne mondjunk, a hétvégi Torino-Sampdorián meg sem állt tízig, így az 5-ös egál line-ban bőségesen lehet érték, még úgy is, hogy a szerdai kupameccsen a határ alatt maradtak.

[3259666] 2020-02-13 20:45:00 AC Milan - Juventusx;10

Másrészt viszont szökik fel a Juventus szorzója, amely egyre csábítóbb a bizonyítási kényszerben játszó csapatra. Kár is kiindulni abból, hogy az első elődöntőben meglepetés született, hiszen ebben a párharcban azért nagyobb a különbség a felek között, így nem hibázunk nagyot, ha óvatos hendivel nyeretjük az Öreg Hölgyet.

A két fogadási ötletet kombinálva egy igencsak biztonságos kombit kapunk 1.63-as oddson, amely az elmúlt években szinte soha nem bukott el.

{"headTitle":"AC Milan-Juventus","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-02-13 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Fogadásépítő: Milan 1.5 lap felett + x2","odds":"1.63","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}
[3259666] 2020-02-13 20:45:00 AC Milan - Juventusx;
megosztom