Kézilabda

Többek közt a Ferencvárossal nyernénk

megosztom

Mindkét sztárcsapat meccsére van tippünk a női kézilabda NB I pénteki játéknapján.

A Fradi ezúttal Dunaújvárosban vendégszerepel. - Fotó: fradi.hu

Három mérkőzést rendeznek pénteken a női kézilabda NB I-ben, melyből kettőre, a Dunaújváros-Ferencváros és a Kisvárda-Siófok ütközetekre is van tippötletünk.

Kezdjük az előbbivel. A dunaújvárosiakkal az elmúlt héten foglalkoztunk, amikor is magas hendikeppel verettük őket Siófokon, köszönhetően annak, hogy 24 óra alatt két igen komoly meccset kellett játszaniuk. Meglepetésre a gödörben lévő Érdet kettővel lenyomták idegenben, majd ahogy vártuk, Siófokon beleszaladtak a késbe, hiszen végül 16 találattal (!) kaptak ki.

A Fradi két vereséggel a háta mögött várja a pénteki bajnokit, igaz, mindkettőt a Bajnokok Ligájában szedte össze, hiszen előbb az Esbjergtől idegenben két találattal, majd hazai pályán a tavalyi ezüstérmes Rosztovtól kapott ki négy góllal.

A minőség ugyanakkor egyértelműen a vendégoldalon van, ráadásul a zöld-fehérek nem vehetik félvállról a meccset, köszönhetően a korábbi botlásaiknak. Azonban nem sok minden szól ellenük, egyébként is remekül fekszik a Dunaújváros játéka számukra, az utóbbi hat egymás elleni meccset rendre megnyerték, méghozzá úgy, hogy hét gólt mindig tettek közé.

Mindezeken túl a találkozót Szekszárdon rendezik (a DKKA új csarnokot kap a régi helyén, egy ideje már Tolnában játssza hazai meccseit), ahol közel sem várható pokoli hangulat, mint korábban az Eszperantó úton. Így pedig nálunk egyértelmű vendég ez a meccs, sőt a Fradi a bukmékerek által felállított hendikephatárt is megugorhatja.


>>>REGISZTRÁLOK A BET365-RE A H3WIN BÓNUSZKÓDDAL ÉS KÉREM A MAX 15.000 HUF FOGADÁSI KREDITET!<<<

A bet365 fogadási krediteket ad a feljogosító befizetésed értékében (max. 15.000 Ft.). A kredit tét nem része a nyereménynek. Feltételek, időhatárok és kivételek. +18


A másik meccs, amit kinéztünk magunknak, az a Kisvárda-Siófok. Ahogy a fentebb említett találkozón, úgy ezen az ütközeten is igen nagy a felek közti minőségbeli különbség, természetesen a vendégek javára. 

A Kisvárda ráadásul nincs is formában, hiszen, igaz, hogy a NEKA-t legyőzte a Magyar Kupában, de azt megelőzően csak októberben tudott nyerni. Legutóbb meglepetésre Szombathelyen kapott ki hárommal a bajnokságban, míg azelőtt óriási, 26 gólos (!) pofonba szaladt bele Győrben. A Siófok ezzel szemben bombaformában van, nem rég legyőzte a Győrt, az EHF-kupában megnyerte csoportját, vagyis tényleg minden klappol a Balaton-partján.

Ugyan a vendégeknél továbbra is hiányzik majd Solas, Mazák-Németh és vélhetően Pena is (a spanyol irányító már elkezdte egy ideje az edzéseket), azonban így is hatalmas perpillanat a különbség a felek közt. Ősszel kilencet tett közé az SKC, ami ezúttal is meglehet, avagy szerintünk a siófokiak is képesek lehetnek megcsinálni a hat és feles hendit.

{"headTitle":"Női kézilabda NB I","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-02-14 18:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Dunaújváros - FTC // FTC -5,5","odds":"1.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Kisvárda - Siófok // Siófok -6,5","odds":"1.72","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
bet365
megosztom