Férfi kézilabda

Sztárcsapat ellen a Tatabánya - kihasználnánk az oddsmozgást

megosztom

Berlinben folytatja a férfi kézilabda EHF Kupa csoportkörét a Tatabánya. A papírforma sima hazai sikert ígér.

Lassan hozzászokhatunk, hogy amíg a BL-ben a Veszprém és a Szeged számít állandó szereplőnek, addig az EHF Kupában a Tatabánya sikereiért szoríthatunk. A Bányász idén beverekedte magát a csoportkörös szakaszba, vagyis a legjobb 16 csapat közé. Sajnos a lebonyolítás elég szigorú, hiszen a négy négyfős csoportból csak az elsők és a három legjobb csoportmásodik jut tovább.

A Tatabánya az idei sorozatban is bitang nehéz négyesbe került, hiszen a spanyol La Rioja, a francia Aix és a német Füchse Berlin mellé kapott besorolást. Az első fordulóban a Ligetvári Patrikkal felálló spanyolokat egy drámai meccsen sikerült legyőznie (26-25), így jól sikerült a rajt, csütörtökön azonban az egész sorozat egyik nagy esélyese lesz az ellenfél - ráadásul idegenben.

A Füchse Berlin egy igazi sztárcsapat, amely a Bundesligában jelenleg a negyedik helyen áll, de vesztett pontok tekintetében ugyanúgy áll, mint a második Flensburg. A német, horvát és dán játékosokkal operáló berliniek a házigazdái lesznek majd a májusi nagydöntőnek is, így természetesen igen motiváltak is a sorozatot illetően. Az első kanyarban ők is nyertek, a franciákat verték idegenben 25-23-ra.

"Nehéz feladat vár ránk. Mi várhatóan a La Rioja elleni kerettel állunk ki ellenük. Nekünk a védekezésünkre kell alapozni az elképzeléseinket, mert a baloldali átlövő és az irányító poszton nem nagyon van variációs lehetőségünk. Jó védekezéssel tarthatjuk csak meccsben magunkat. Ami pluszt jelenthet, hogy az első meccsünkön kemény ellenfelet sikerült legyőznünk. Ezért Berlinben is megteszünk minden tőlünk telhetőt, hogy emelt fővel jöhessünk le a pályáról. De Juhász Ádi, Győri Matyi és Milos Vujovics kiesése nagyon komoly érvágást jelent"
- Sibalin Jakab, a Tatabánya másodedzője
(tatabanyahandball.com)

A fogadóirodák természetesen csúcsfavoritnak hozták ki a németeket, háromesélyben átlagosan 1.15-1.20 körül lehet fogadni a hazait. Azért azt tegyük hozzá, hogy ez alacsonyabb szám is volt, ám úgy fest a fogadók picit korrigálják a piacot. A hendikephatárok is csökkentek, az eredetileg kiírt +/-5,5-ös vonal 4.5-re esett le a bet365-nél.

Mire érdemes fogadni?

Ez az oddsmozgás cselekvésre sarkallhat minket, főleg a fellelhető információk ismeretében. A két csapat két éve már játszott egymással az EHF Kupában, akkor a Berlin 6 és 5 góllal tudta legyőzni a Bányászt.

A németek egyik nagy erőssége a kemény védekezés, a belső posztokon igazi óriások állnak a kapu előtt, a hálót pedig a német klasszis, Heinevetter őrzi. Friss ropogós hír, hogy szerdán leigazolták a Vardartól Dainis Kristopanst, aki akár már csütörtökön pályára is léphet. A lett óriással nem gyengültek a berliniek, az biztos. A svéd Zachrisson elvileg hiányzik majd biztosan, de Lindberg, Kopljar, Gojun, Mandalinic, Drux és Holm ott lehet a csapatban.


>>>REGISZTRÁLOK A BET365-RE A H3WIN BÓNUSZKÓDDAL ÉS KÉREM A MAX 15.000 HUF FOGADÁSI KREDITET!<<<

A bet365 fogadási krediteket ad a feljogosító befizetésed értékében (max. 15.000 Ft.). A kredit tét nem része a nyereménynek. Feltételek, időhatárok és kivételek. +18


A Tatabánya is inkább a védekezéssel tud eredményes játékot produkálni, így két hasonló felfogású csapat meccse lehet ez. Ugyanakkor a Tatabányai hiányzói - lásd fenti keretes - redukálják az esélyeket. A La Rioja elleni győzelem kapcsán meg kell jegyezni, hogy a spanyolok kicsit lazábban vették azt a meccset, legalábbis a rotációt illetően.

Ilyesmire én most nem számolok, szerintem a Berlin a kellő koncentrációval fogja odatenni magát. A Bányász hiányzói mind alapemberek, így ez döntő faktor lehet. A lecsökkent hendikephatárok miatt így a hazait támogatom. Óvatos tippnek - akár kombiba - a sima hazait, picit magasabb oddsért erősebb tippnek a -3.5 hendit választom.

{"headTitle":"Füchse Berlin - Tatabánya ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-02-13 19:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Füchse Berlin nyer ","odds":"1.15","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Füchse Berlin -3.5 ","odds":"1.58","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go","bookmaker":"23"}]}
bet365

 

megosztom