Darts

800 ezret nyernénk egy lottó árából - bevállalod?

  • Cesc18
megosztom

Megtippeltük az esti Premier League Darts mind az öt meccsének pontos eredményét.

Korábbi cikkünkben már górcső alá vettük a Premier League Darts aktuális fordulójának mérkőzéseit, ám annak érdekében, hogy tovább fokozzuk az izgalmakat, összeraktunk egy teljesen őrült szelvényt, amely egy 5-ös lottó árából is igen szép pénzt hozhat a konyhára. 

Mint látható, tippjeinket az    pontos eredmény piacairól válogattuk össze, és ha ülnek a megérzéseink, akkor 300 forintból 821 ezer üti a markunkat!

Az est első mérkőzésén, Rob Cross és Nathan Aspinall feszül egymásnak. Utóbbi felé húzunk, aki remek formát mutatott a hétvégén, azonban összességében egy szoros meccset várunk, így a választásunk Aspinall 7-5-ös sikerére esett, ami 5.50-szeres pénzzel kecsegtet.  

A második meccsen Gerwyn Price felé húzunk és úgy gondoljuk, hogy jelenleg egy brékkel jobb, mint Michael Smith, tehát a logikus választás ide a 7-4 - ugyancsak 5.50-ért. 

A forduló slágermeccsén nagyon benne van a pontosztozkodás. Gary Anderson és Peter Wright is jó formának örvend és azt súgja a megérzésünk, hogy a két skót ezt ikszre hozza le.

Az est negyedik összecsapásán, Glen Durrant és Fallon Sherrock mérkőzésén tapogatunk leginkább a sötétben. Utóbbi óriási kérdőjel, de bízunk benne, hogy képes lesz megszorongatni az angol úriembert, viszont a győzelmet azért megoldja Duzza.

A nottinghami forduló zárómeccsén várjuk a legsimább eredményt, avagy szerintünk a nem túl jó passzban lévő Daryl Gurney maximum néhány legre lesz jó a világelső Michael van Gerwen ellen. A hátsó pálya miatt a 7-3-ra esett a választásunk, de egy ennél simább eredményt sem tartunk kizártnak. 

Így állt tehát össze oldalunk őrült szelvénye, aminek zöldülésére nyilván nagyon aprócska a sansz, ugyanakkor nem is kockáztattunk túl sokat és időnként bizony be lehet vállalni egy-két ilyen "buli" szelvényt.

Hogyan fest a Te őrült tippsorod?

 

 

 

 

>>>REGISZTRÁLOK AZ UNIBETRE ÉS KÉREM A 20.000 HUF KEZDŐ BÓNUSZT ÉS A 3.000 HUF EXKLUZÍV INGYENES FOGADÁST!<<<


Az Unibet az egyik legmegbízhatóbb fogadóiroda, amely magyar nyelvű felülettel és magyar nyelvű ügyfélszolgálattal rendelkezik. Ha érdekelnek további részletek, olvasóink véleménye és értékelése, akkor látogass el részletes Unibet-terembemutató oldalunkra! 

 

megosztom