NB I

A fogadók szerint szombaton eldől a bajnoki cím - szétverték a Fradi szorzóját

  • varin

A fogadók szerint túlzó volt a Ferencváros szorzója. De vajon mikortól lesz érték a Vidiben?

Szombaton este fél 8-kor kerül sor a Ferencváros-MOL Fehérvár csúcsrangadóra az OTP Bank Ligában, amely óriási jelentőséggel bír az aranyérem szempontjából. Amennyiben Rebrov fiai nyernek, a vesztett pontok alapján 12 egység lesz a különbség a felek között, míg egy vendégsiker esetén ha ideiglenesen is, de élre állhatna a Vidi. A mérkőzésről szerdán már írtunk, megemlítve, hogy 10%-os kamatot hajthatunk fel a két gárda bajnoki címével, arra azonban nem gondoltunk, hogy ilyen jellegű oddsváltozás következik majd be a szombati meccsükön.

{"headTitle":"Ferencváros-MOL Fehérvár","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-02-15 19:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Ferencváros","odds":"1.66","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.6","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"MOL Fehérvár","odds":"4.5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

A bajnoki címvédő sikere ugyanis 2.10-szeres szorzóval nyitott a nemzetközi irodáknál, amely azért azt valószínűsítette, hogy Nikolicsék a pontszerzés reményében léphetnek pályára a Groupama Arénában, ám a jelek szerint a fogadóirodák nagyon tévúton jártak. A játékosok ugyanis egészen 1.66-ig ütötték le a fővárosiak sikerét, ami igencsak masszív oddsesésnek nevezhető.

Így módosultak a Ferencváros győzelmének szorzói

Ez a szám egyébként még a 2019 áprilisi szorzót is alulmúlja, ekkor 1.73-as átlagszorzóval zárt a Fradi-győzelem az irodáknál, a meccset pedig végül meg is nyerték a zöld-fehérek 4-1-re.

Így tehát kijelenthetjük, hogy az elmúlt években egyszer sem volt annyi esélye a Fradinak legyőzni a MOL Fehérvárt mint szombat este.

Az viszont már nem egyértelmű, hogy az 1.66-os szám mennyire reális, itt már azért könnyedén gondolkozhatunk egy fehérvári ázsiai hendikepes győzelemben, hiszen még egy +1-es ahc is közel 1.60-szoros pénzt fizetne.

És ha már oddsváltozások, érdemes megemlíteni az általunk extrán értékes tippként beharangozott DVTK +0-s fogadást is. Mint azt a szorzók publikálása után rögtön jeleztük, hatalmas value van a miskolciak ázsiai hendipes sikerében, amelynél még a döntetlennél is visszakapnánk tétünket. Nos, az 1.72-es odds mostanra 1.40-ig zuhant, jelezvén, hogy jó befektetést kötöttünk, a kimeneteltől függetlenül.

[3080230] 2020-02-15 19:30:00 Ferencváros - MOL Vidi FCx;