Tenisz

Ezzel a tippel megyünk a fonalat elveszítő francia ellen

  • Cesc18
megosztom

A 4. kiemelt Ugo Humbertnek komoly fejtörést okozhat a hazai pályán ütő Marcos Giron.

Szerdán az alsó ági nyolcaddöntős összecsapásokkal folytatódnak a küzdelmek New Yorkban. Ugo Humbert és Milos Raonic személyében két erőnyerő is bemutatkozik a mai napon, előbbire pedig kifejezetten nehéz meccs vár a hazai közönség támogatását élvező Marcos Giron ellen.

{"headTitle":"Marcos Giron - Ugo Humbert","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-02-13 03:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Giron","odds":"3.77","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Humbert","odds":"1.31","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}

A francia tehetség számára a lehető legszebben indult 2020, hiszen Aucklandben megszerezte pályafutása első ATP tornagyőzelmét és ennek köszönhetően a ranglistán bejött a top 50-be. A folytatás viszont már kevésbé úgy sikerült, ahogyan azt Humbert elképzelte, ugyanis azóta nem tudott meccset nyerni. Az Australian Openen John Millmanbe tört bele a bicskája, míg múlt héten Montpellierben a veterán Feliciano Lópezzel nem tudott mit kezdeni. Utóbbi ellen kifejezetten gyenge teniszt tett a pályára a francia és mindössze öt játékot sikerült így összekaparnia. 

Humbert az elmúlt hetekben kissé elvesztette a fonalat. - Fotó: ATP

Kicsit olyan érzése van az embernek, mintha Humbert nem tudná kezelni az esélyesség terhét és a nagyobb figyelmet, amit az aucklandi tornagyőzelme óta kap. Persze nem ő lenne az első fiatal játékos, akinek ezzel gondja akad...

Ami biztos, hogy 4. kiemeltként Giron ellen is a francián lesz a nagyobb nyomás, és kifejezetten nehéz lesz ezzel megbirkóznia, hiszen az amerikai legnagyobb fegyvere a küzdeni tudása. 

Hazai pályán pedig pláne nem ismer elveszett pontokat az amerikai. Fizikálisan pokolian erős és alapvonalról van egy olyan stabil játéka, amivel okozhat fejtörést a top 100-as játékosoknak. Ne felejtsük el, hogy tavaly Alex De Minaur és Jeremy Chardy ellen is tudta borítani a papírformát, illetve meglehetősen jó Challenger-játékosokat győzött le. 

New Yorkban nem kellett selejteznie, az első körben a korábbi top 10-es Jack Sock ellen nyert két szettben. Noha az amerikai hosszabb kihagyás után tért vissza, de Giron számára akkor is komoly önbizalomfröccsöt jelentett ez a siker honfitársa ellen. 

pinnacle

Mire fogadjunk?

Kíváncsian várjuk, hogy Humbert melyik arcát mutatja. Ha hasonlóan gyengén üt, mint egy hete López ellen, akkor Gironnak akár a győzelem is összejöhet. Mivel nagy küzdő az amerikai, a franciának pedig ez lesz az első meccse New Yorkban, ráadásul meg is csappant az önbizalma az aucklandi győzelme óta, így nem várunk egyoldalú nyolcaddöntőt. 

Gironra 2.02-ért tetszetős a +1.5-ös szett hendikep, de mi inkább abba fektetünk, hogy nyer legalább 11 játékot, ez ugyanis még egy 7-6, 7-5-ös vereséggel is zöldül. 

{"headTitle":"Marcos Giron - Ugo Humbert","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-02-13 03:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Giron megnyert játékai 10.5 felett","odds":"1.90","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}

 

megosztom