Championship

Biztonsági kombi vagy őrült gigaodds? - te melyiket választod?

  • varin

Az angol másodosztály szerdai játéknapján több meccset is górcső alá vettünk.

Hat mérkőzés is maradt mára a Championship 32. játéknapjából és igaz, hogy a forduló rangadóját kedden játszották (Brentford-Leeds 1-1), ez közel sem jelenti azt, hogy ne lehetne szerdán is némi pénzmaghoz jutni. Lássunk néhány mérkőzést részletesebben.

Millwall-Fulham

A kisebbik londoni csapat sokáig feljutásra aspiráló alakulat benyomását keltette és igazából most sincsenek rossz helyzetben. Egy győzelem és máris a Preston nyakában loholhatnak, ehhez viszont a Fulham ellen kellene nyerniük, ami nehéz küldetésnek ígérkezik. Scott Parker fiai számára minden parádésan alakult, a Leeds és a Brentford megosztoztak a pontokon, míg a Nottingham Forest otthon kapott ki a Charltontól - ha tehát a fehér mezesek nyerni tudnak, hirtelen a 2. helyen találják magukat, letaszítva Bielsáékat az egyenes ági feljutásról. Favorit is az idény elején kicsit lesajnált Fulham, ami a jó formának és Mitrovics góljainak is köszönhető. A szerb támadó most is a kezdőcsapat tagja lesz, míg a hazaiaknál a rossz eredmények mind személyi, mind szerkezeti váltást eredményezhetnek.

A fogadóirodák alacsonyra húzták meg a line-t, de minket meglepne, ha 2-3 gól alatt maradnának a csapatok.

{"headTitle":"Biztonsági kombi","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-02-12 20:45","footerTitle":"Eredő odds: 1,36","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Stoke-Preston - 1 gól felett","odds":"1.12","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Millwall-Fulham - 1 gól felett","odds":"1.11","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Reading-WBA - WBA +1","odds":"1.1","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}

Stoke-Preston

Meglepetésre szintén kevés gólt várnak az irodák Stone-on-Trentben, ahol két olyan gárda találkozik, amely számára a győzelem csak az elfogadható. Egyrészt a PNE egy győzelemmel stabilizálhatja helyét a rájátszás mezőnyében, másrészt viszont a The Potters jó formában van, hazai pályán jelenleg veszélyes ellenfelek még a topcsapatok számára is.

A Preston azért nem az a PL-aspiráns együttes, a Britannia legénysége viszont nem kéne kiessen, így bár inkább a hazaiak felé hajlunk, azt sem tartjuk helyénvalónak, hogy az X2 szorzója lassan eléri a duplázós számot. A Preston idegenben, a Stoke pedig otthon volt gólképes az elmúlt hetekben, így erre a 90 percre is azt jósoljuk, lesznek bőségesen találatok.

Mik ezek az 1,1-es oddsok? Ezt én is meg tudom csinálni. Kóklerek!
A sportfogadás alapvető tézise, nincs olyan szorzó, amiben biztosan van vagy amiben biztosan nincs érték. Ugyanúgy lehet hatalmas value egy 1.1-szeres szorzóban, mint egy 5-szörösben és ugyanúgy lehet érdemes az alacsony oddsokra vadászni, mint a magasakra. Nem az a fontos, hogy ki milyen találati aránnyal vagy átlagszorzóval dolgozik, hanem az, hogy a hosszú statisztikája és tipptörténete mit mutat.

Reading-WBA

Látogassunk el kicsit Readingbe is a West Bromwich Albion játékosainak társaságában, vagyis a listavezető az egyik legpocsékabb formában lévő csapathoz érkezik. Nemigen fest most jól Mark Bowen legénysége, ahol rengeteg a hiányzó az alapemberek közül is, míg a győzniük január első napja óta nem is sikerült a Championshipben - van viszont öt darab 1-1-ük azóta.

Ahogyan a feljutásért harcoló többi delikvensnek, úgy a birminghamieknek is kiválóan alakultak a keddi eredmények, így egy readingi győzelemmel kicsit eltávolodhatnának az üldöző csapatoktól. A Reading otthon nagyon gyenge, a WBA viszont a bajnokság legjobbja idegenben, így bár nincs igazán jó formában a Baggies, vérmérséklettől függően egy kis biztosítással csak behúzhatjuk a "V"-t ide is.

{"headTitle":"Kockázatos kombi","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-02-12 20:45","footerTitle":"Eredő odds: 10,87","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Stoke-Preston - 2,5 gól felett","odds":"2.32","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Millwall-Fulham - 2.5 gól felett","odds":"2.23","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Reading-WBA - WBA","odds":"2.1","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}
2020-02-12;48