Spanyol Kupa

Meredek tippel próbálkoznánk a spanyol kupa elődöntőjében

megosztom

Folytatódik a spanyol kupa, a Bilbao és a Granada is nagy esélyként tekinthet erre a sorozatra.

Elérkeztünk az elődöntőkhöz a Spanyol Király Kupában, ahová egyetlen igazi nagy sztárcsapat sem tudott bejutni, így igen nagyon izgalmakra lehet számítani a továbbiakban (is). A fogadóirodák szorzói alapján a sorozat esélyese a 23-szoros győztes Athletic Bilbao, amely az előző körben a Barcelonát tudta kiejteni, a baszkok szerdán a Granada ellen folytatnák menetelésüket. Azért a vendégeket sem kell leírni, hiszen ők a Valenciát pofozták ki a negyeddöntőben.

A bajnokságban szinte teljesen ugyanúgy állnak a csapatok, a Bilbao 31 pontjával a 9., a Granada pedig 30 egységével a 10. helyet foglalja el.

Azonos erők csatájaként is felfogható ez a találkozó, bár az utóbbi időszakban a Bilbao jóval jobban jött ki az egymás elleni meccsekből.

[3272897] 2020-02-12 21:00:00 Athletic Bilbao - Granadax;5

Csapathírek

A nagycsapatok kihullásával a versenyben maradt együttesek mindegyike a szezon nagy esélyeként foghatja fel a kupát. Éppen ezért ezúttal szó sem lehet majd tartalékolásról vagy rotálásról, főleg úgy, hogy a bajnokságban mindkét csapat pozíciója biztos, előre pedig nagyon nehéz már nyomulniuk.

A baszkok oldaláról Oscar de Marcos lesz a biztos kimaradó, míg a vendégeknél jóval bővebb a lista, hiszen Fede, Quini, Lozano is kihagyja a találkozót.

Mindkét együttesre jellemző, hogy masszív középpályával próbálja védeni a területeket, így a felállások terén nem is nagyon számítunk túl sok extrára vagy újdonságra.

Mire érdemes fogadni?

A fogadóirodák szerint a Bilbao elég komoly esélyese a meccsnek, bár azért az +1,70-es szorzó nem a klasszikus 'tuti' kategória. Tekintve azonban, hogy ez a párharc már két mérkőzésen dől el, a hazaiaknak elég fontos lenne, hogy előnyt kovácsoljanak ki a visszavágóra. Persze akkor sincs még világvége, ha csak egy döntetlen jönne össze, éppen ezért jobb óvatosan bánni a végeredményre történő fogadásokkal.

A gólok számát illetően a fogadóirodák nagyon óvatos meccset várnak, hiszen egy U2.5 gólos fogadásra 1.50 körüli szorzókat fizetnek. Ez logikusnak is tűnhet, hiszen inkább underesnek gondoljuk mindkét csapatot, ráadásul a tét miatt ilyenkor gyakran látunk "agyontaktikázott" meccset látványos foci helyett.

Viszont ezzel együtt sem tartjuk jó ötletnek besétálni a bukik csapdájába. Azért itt a szenvedély és a felpaprikázott hangulat befolyásolhatja a mérkőzést, egy-egy korai gól pedig teljesen boríthatja az előzetesen várt forgatókönyveket.

Közel kettes oddsot kapunk az ázsiai kettes gólszám feletti tippre, ami nagyon jó kiinduló alap is lehet egy okos élőzéshez, de az O1.75-ös fogadással is erősen szemezhetünk, hiszen ott két gólnál már félnyertes a tippünk.

{"headTitle":"Athletic Bilbao - Granada ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-02-12 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Gólok száma 2 felett - ázsiai hendikep ","odds":"1.98","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go","bookmaker":"23"}]}
[3272897] 2020-02-12 21:00:00 Athletic Bilbao - Granadax;
megosztom