NBA

Kettes feletti oddsért ezt nem tudjuk kihagyni

Érdekes módon underdognak hozták ki a bukik az ellenállhatatlanul menetelő Bostont, amely ezúttal Houstonba látogat.

A pazar formában kosarazó Boston túlélte az utóbbi hetek egyik legkomolyabb tesztjét, amikor is a szintén remekelő OKC-t hazai környezetben verték. Erről a győzelemről utaztak Houstonba, ahol viszont a várakozások alatt teljesítő Rockets vár rájuk. A bukik érdekes módon mégis a hazaiakat hozták ki favoritnak, de a piac nyitása óta már több, mint egy tizedes korrekció történt.

{"headTitle":"Houston Rockets-Boston Celtics","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-02-12 03:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Rockets","odds":"1.70","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"},{"eventTitle":"Celtics","odds":"2.04","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"}]}

Hardenék jelenleg 33-20-as mutatóval az ötödik helyen állnak nyugaton, bár ez jelenleg nem sokat számít, hiszen komoly változások voltak a csapat háza táján. Az átigazolási időszak végéhez közeledve a centerük, azaz Clint Capela nélkül lejátszott meccseken 10 győzelem mellett csak egy vereséget szenvedtek, éppen ezért az irányítás úgy döntött, hogy megválnak a játékostól. Helyette ugyan érkezett Robert Covington, de ezzel a döntéssel hagyományos center nélkül maradtak, bár tény, hogy Capelával a pályán sem voltak sokkal meggyőzőbbek védekezésben, támadásban pedig jobban fekszik nekik ez a típusú felállás.

A Toyota Center közönsége mindenesetre nem lehet nyugodt, főleg, hogy a menetelő Bostonnál mindenki újra egészséges. A Kemba Walker-Jayson Tatum duó 53 pontot vágott a Thunder elleni győzelem során, amely zsinórban a hetedik volt, de az utóbbi 10 meccsből is mindössze egyet veszítettek el. A Celtics a pálya mindkét oldalán stabil - ők rendelkeznek a liga egyik legjobb védelmével, amely aligha rezel be a Harden-Westbrook duót meglátva. Mindemellett az év edzője címről úgy tűnik idén is lecsúszó, de kétség kívül az NBA legjobb fiatal géniusza, Brad Stevens irányítja őket, aki bármilyen helyzetből képes győztesen kihozni csapatát.

A Rockets ugyan a harmadik legtöbb dobot pontot átlagolja a ligában, de ez mind hiába, ha nem tudják megállítani az ellenfelek rohamait, akik rendre többet szórnak. Szintén nem túl jó előjel, hogy Westbrookék 2-5-öt hoztak ATS az utóbbi 7 elveszített meccsük után. Minden előzetest figyelembe véve szerintünk nem kérdés, hogy a Bostonban rejlik az érték ezen a playoff-párharcnak is beillő összecsapáson.

{"headTitle":"Houston Rockets-Boston Celtics","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-02-12 03:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Boston","odds":"2.04","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"}]}
cbet