Magyar foci

Kiszagoljuk, ha elszúrtak egy oddsot az NB I-ben - íme a statisztikáink

megosztom

A profitnál is sokkal beszédesebb adat az oddsváltozás. Értékeltük az extra NB I-es tippeket.

Immáron lassan heti állandó rovattá lép elő az a magyar focis cikksorozat, amelyben az aktuális hét elrontott szorzóit vesszük górcső alá. A mintánk ugyan még nem nagy, de végeztünk egy gyors összesítést erre vonatkozóan, és az eredmény nem is szolgál nagy meglepetésként. Ám lesz a profit adatánál egy még fontosabb szám...

Eddig kilenc elszúrt oddsot fedeztünk fel, amelyeknél hét esetben profitálni tudtunk - ez +16 egységnek és 36%-os ROI-nak felel meg.

Íme táblázatos formában a kilenc tipp és a hozzájuk tartozó elemzések.

Az eddigi elszúrt NB I-es oddsok statisztikái
Meccs Tipp Eredmény Profit* Cikk
Mezőkövesd-Debrecen Mezőkövesd +0 3-1 +5.05 CIKK
ZTE-Mezőkövesd Mezőkövesd +0.5 1-1 +3.90 CIKK
Kisvárda-Debrecen Kisvárda +0.75 1-0 +3.30 CIKK
ZTE-Debrecen ZTE +0 0-2 -5 CIKK
Kaposvár-Debrecen Kaposvár +1.25 4-1 +3.90 CIKK
Puskás Akadémaia-ZTE Puskás +0 0-1 -5 CIKK
Debrecen-Újpest Debrecen +0 4-0 +3.28 CIKK
Újpest-Fehérvár Fehérvár +0 0-1 +3.05 CIKK
Puskás-Diósgyőr Diósgyőr +0.75 2-2 +3.50 CIKK
*: 5-ös átlagtéttel számolva

Hogy mi is adja ezeknek a tippeknek az esszenciáját, arra nem nehéz válaszolni. Több külföldi bukméker is mélyebb ismeretek nélkül publikálja szorzóit az OTP Bank Liga mérkőzéseire, amelyhez gyakran csupán a tabella aktuális állását veszik figyelembe, bővebb statisztikák, érdekességek és háttértudás nélkül. Hétvégére is lesz egy olyan tipp, amelynél már most sejthető a value, mert el fogják rontani a szorzót, így mi ezt ismételten tűkön ülve várjuk. Néhány iroda, így a    vagy az    rendre megelőzi szorzóival a magyar bukmékert is, amely az NB I esetében lényegesen ritkábban hibázik - ez persze nem csoda, hiszen az oddsmesterek itt nem a sötétben tapogatóznak. A honi iroda szorzói és a fogadók viszont fokozatosan billentik helyre a külföldi szorzókat is, csökkentve ezáltal oddsainkat. Ezért is érdemes nagyon hamar lecsapni ezekre a számokra és mi is ezért írunk rögtön cikkeket ezekből a tippekből, ettől is lesznek ezek extrák.

A kilenc korai tippünkből hat szorzója a kezdésre esett, háromé pedig nőtt, az átlagos oddsváltozás így a mi cikkünk és a záróoodsok között 0.17 század volt, ami lényegében azt jelenti, hogy egy 1.63-as értékű szorzót 1.80-ért játszottunk meg.

Ez első hallásra nem tűnik olyan soknak, de hosszútávon elképesztően nagy profitra lehet szert tenni ilyen oddskülönbséggel, ugyanis ha mindig 1.80-on fogadunk meg egy 1.63-as értékű szorzót, óriási pluszt hajthatunk fel egy nagyobb minta esetében.

Rengetegszer írtuk már, de továbbra sem lehet eleget hangsúlyozni: a sportfogadás egyik alapvető tényezője, hogy tudjuk értékelni a szorzót, találjuk meg az értéket az információk alapján és verjük meg a fogadóirodák closing line-jait.

Mi az az EXTRA rovat?
Az EXTRA címkékkel ellátott cikkeknél igyekszünk különlegesen értékes tartalmakat és value szorzókat prezentálni olvasóink számára. Ezek az írások még nagyobb hozzáadott értékkel bírnak, ami lehet egy meccsdöntő információ vagy éppen egy elszúrt odds.

 

Tartsatok tehát továbbra is velünk, hiszen igyekszünk minden héten megtalálni azt az oddsot, amelyet a fogadóirodák korai szorzói alapján érdemes nagyobb téttel megbombázni!

22bet

 

megosztom