Sportfogadás

Emiatt akár több bunda is lehet a magyar fociban? - dehogy!

  • varin
megosztom

Ha egy kicsit megerőltetjük a fantáziánkat, akár egy profitábilis fogadási lehetőségre is gondolhatunk a Bet365 újításának köszönhetően.

Természetesen már maga a felvetés is teljesen abszurd, hiszen a magyar futball és a bunda évek óta két egymástól teljesen elkülönülő fogalom, így az alábbi sorok csupán a kávéhiány okozta fáradtság maximálisan illogikus tévképzetei lesznek. Barangoljunk el most egy alternatív univerzumba, hogy szemléltessük ennek a fantazmagóriának a lépéseit.

Adott egy Magyar Kupa-mérkőzés valahol mondjuk Kecskepusztán, ahová a híres-neves NB I-es csapat, a sztárjátékosokkal és szerb idegenlégiósokkal teletűzdelt FC Nagyipar látogat. Ahogyan az lenni szokott, az FC Nagyipar szorzója mikroszkopikus, míg a pusztaiakra akár 20-30-szoros profit reményében is fogadhatunk.

A mérkőzésre való felkészülés jegyében és az ellenfél elemzése közepette az Ipar szerb sztárjátékosa, Randomszerbkeresztnév Milosevics az internetet böngészi, amikor is ráakad egy fogadóirodára, ami legyen a példa kedvéért a    . Ördögtől való gondolat, hiszen Milosevics hithű szerb idegenlégiósként a sportfogadás szót sem hallotta még sehol, de tegyük fel, lelkes magyar barátai megmutatják neki, miként is működik ez a jó kis hobbi, ne adj ég, megmutatják neki ezt a cikket is. Ha így van, utólag is minden tiszteletünk és hálánk, hogy a Hathármat olvassák!

Ismételten csak egy koffeinelvonás okozta borzalmas tévképzet (kávé továbbra sincs a szerkesztőségben...), hogy Milosevics végtelenül tisztességes agytekervényei között felvillan egy lámpa, hogy "hmm-hmm-hmm.... akkor jól értem, hogy ha esetleg valaki fogad a Kecskepuszta FC-re háromesélyben és a 20. percben már 2-0-ra vezet a kiscsapat, mi pedig 70 perc alatt berámolunk nekik tízet, akkor - viccesen szólva - a kecske is jóllakik és a káposzta is megmarad?".

Milosevics gondolkodása pedig helytálló, meglátszik az a bölcsész diploma, amely alternatívaként szolgál, ha esetleg a labdarúgás mégsem váltaná meg az életét.

Ismételjük meg, ha tehát egy kiscsapat és egy nagycsapat találkozik, mi megfogadjuk a kiscsapat győzelmét és ők elhúznak 2-0-ra, majd végül a nagycsapat fordít, akkor a bukméker bizony kifizeti a nagy pénzt az underdog sikerére a fenti, kiváló promónak köszönhetően.

A fenti teória továbbra is csak a képzelet szüleménye, minden realitást nélkülöző gondolatmenet, amely csak felesleges szócséplés volt, hiszen már az ilyen jellegű bunda gondolata is totálisan őrültség a magyar futballal összefüggésben.

megosztom