EXTRA

Megint vakon vannak az irodák a magyar focival, íme a heti gigavalue

  • varin
megosztom

A fogadóirodák ismét hibáztak, mi pedig sosem alszunk! Íme a hétvégi tuti az NB I-ből.

Ismételten nem kellett csalódnunk a külföldi irodák "vakságában", megérkezett a heti teljesen elfuserált odds a hétvégi NB I-es fordulóra. Ezúttal 1.49-es szorzó helyett 1.72-t bombázhatunk az    -en, egy olyan tippre, ahol az odds biztosan csökkenni fog.

{"headTitle":"Diósgyőr-Paks","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-02-15 17:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Diósgyőr","odds":"2.3","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.65","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Paks","odds":"2.7","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}

Nem is eresztenénk bő lére az indoklást, gyakorlatilag szemernyi esélyt sem látunk rá, hogy a Paks három ponttal távozik majd Miskolcról. Bár a tolnai csapat nem kezdte rosszul a 2020-as esztendőt, pontosan tudhatjuk, hogy a zöld-fehérek idegenben nagyon gyengék, hiszen 10 meccsen csak tíz pontot gyűjtöttek, a negyedik legkevesebbet.

A hazai Diósgyőr szintén két veretlen mérkőzés után botlott először a múlt héten az esztendőben, ám a piros-fehérek nem vallottak szégyent a Debrecen ellen sem, csupán a szerencse nem állt az ő oldalukon. Ami viszont a legfontosabb tényező ezen a meccsen, az a paksiak két hiányzója, hiszen

Böde Dániel és Könyves Norbert eltiltás miatt nem léphet pályára, ami azt jelenti, hogy a Paks idei 41 góljából 15 biztosan nem lesz ott Borsodban.

Vélhetően az epizódszereplő, bajnokin augusztus óta egyszer betaláló Hahn János lesz majd az egyik csatár, míg a 24 éves támadó párja Sajbán Máté lehet esetleg.

Az elmúlt szezonokban viszonylag nagy volt a DVTK fölénye a párharcban, még úgy is, hogy többször a kiesés ellen küzdött, hiszen a két gárda utolsó öt meccséből a DVTK 13 pontot, a paksiak pedig csupán 1 egységet szereztek, tehát a közelmúlt is a hazaiak sikerét valószínűsíti.

Nincs tehát más dolgunk igazán, mint a fogadóirodákhoz járulni és megtenni a hét leginkább túlárazott szorzóját.


Nem rendelkezel még     számlával, hogy megpakold ezt a tuti tippet? Regisztrálj a Hathárom linkjén keresztül és a 20 ezer forint kockázatmentes fogadásod mellé még 3 ezer forintot kaphatsz!

 

>>>REGISZTRÁLOK AZ UNIBETRE ÉS KÉREM A 20.000 HUF KEZDŐ BÓNUSZT ÉS A 3.000 HUF EXKLUZÍV INGYENES FOGADÁST!<<<

{"headTitle":"Diósgyőr-Paks","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-02-15 17:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Diósgyőr +0","odds":"1.72","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}
[3080234] 2020-02-15 17:00:00 Diósgyőr - Paksi SEx;
megosztom