Topfoci

Tényleg csak ennyi esélye van az Internek vagy a Lipcsének?

megosztom

Régen látott szoros küzdelmet hoz három topliga, a bukik szerint azonban csak egy bajnokságban lesz trónfosztás.

Nagy meccset nyert meg az Inter, jutalma a listavezető pozíció / Fotó: Inter - facebook.com

Olaszország

Izgalmasabban nem is alakulhatna az olasz Serie A, a sorozatban nyolc bajnoki címet számláló Juventus botlásával nagyon-nagyon összerázódott az élmezőny. Az Inter egy fordulatokban gazdag milánói derbit behúzva át is vette a vezetést a Zebráktól, igaz a nerazzurik csak jobb gólkülönbségüknek köszönhetik a listavezető pozíciót.

A Lazio is hozta a maga meccsét, így a rómaiak is felzárkóztak egy pontra és ha azt vesszük, hogy az utolsó 20 meccs formatabelláján a Sasok a listavezetők, akkor bizony érdemes valóban komolyan venni őket is a bajnoki címért zajló versenyfutásban.

A bukmékerek is reagáltak a hétvége történéseire, de egyelőre továbbra is a Juventusnak szavaznak bizalmat. Cristiano Ronaldóék végső sikere 1.66-os szorzón fogadható a bet365-nél, míg az Inter sikere 3.25-ös, a Lazioé pedig 6.00-os oddsal várja a fogadókat.

A szezon előtt 1.44-et kínáltak a torinóiak aranyérmére, az Interre kereken 6.00-os szorzót, a Lazio viszont a futottak még kategóriájába tartozott. Szerkesztőnk le is vadászott egy erős hosszú távú tippet, ami aligha bukik már el májusig.

{"headTitle":"Olasz Seria A 2019/2020","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-02-15 15:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Juventus ","odds":"1.66","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Inter ","odds":"3.25","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Lazio","odds":"6","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go","bookmaker":"23"}]}

Spanyolország

A La Ligában a Real Madrid tartja a vezető pozícióját, amelyet három héttel ezelőtt vett át a címvédő Barcelonától. A királyi gárda öt győzelmet számláló szériát fut a bajnokságban, így nagyon jó úton halad afelé, hogy letaszítsa a trónról a katalánokat.

A fogadóirodák is már a blancók mellett foglalnak állást, a három pont fórjuk hat tizedes oddselőnyt jelent a számukra jelenleg. Az biztos, hogy az aktuális történések nem a Barcelona mellett szólnak, bár a Betis elleni rangadó megnyerése alighanem sokat dob majd a csapat körüli hangulaton.

Minőségi különbség nem sok van most a csapatok között, így ebben a versenyfutásban akár az is döntő faktor lehet, hogy melyik csapat jut tovább például a Bajnokok Ligájában.

{"headTitle":"Spanyol Primera Liga ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-02-14 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Real Madrid ","odds":"1.61","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Barcelona","odds":"2.2","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go","bookmaker":"23"}]}

Németország

A német Bundesligára sem mondhatjuk, hogy unalmas lenne, hiszen az elmúlt évekkel ellentétben a Bayern München dominancia mintha tovaszállt volna. A bajorok ugyan vezetik a tabellát, de a Lipcse személyében nagyon erős kihívóra leltek, de a Borussia Dortmund is ott lohol a nyakukban. Vasárnap a Bayern és a Lipcse 0-0-s remit hozott össze Münchenben, ami értelemszerűen Gulácsi Péterék számára jobb eredmény, ezzel ugyanis nagyon fontos feladatot teljesítettek, vagyis nem kaptak ki a nagy rivális vendégeként.

A Dortmund volt a forduló vesztese, mert Leverkusen ellen hiába vezetett két alkalommal is, végül 4-3-as vereséget szenvedett. Ha meglett volna a fekete-sárgáknak a három pont, most holtversenyben ott állnának a Lipcsével a második helyen.

A bukmékereknél egyelőre nem történt nagy változás, a Bayern München aranya 1.40-es szorzót fizet, a Lipcse sikere 4.50-es, a Dortmundé pedig 8.00-szoros pénzt fizet jelenleg.

{"headTitle":"Bundesliga 2019/2020","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-02-14 20:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Bayern München ","odds":"1.4","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Lipcse","odds":"4.5","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Dortmund","odds":"8","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go","bookmaker":"23"}]}
Ti beszállnátok most valamelyik csapatra való fogadásba?

 

megosztom