Bundesliga 2

Duplázni próbálunk a szenvedő St.Pauli bajnokiján

  • gb1

Elméletileg kinéz a hazai siker a Kielnek, hiszen a liga egyik legrosszabb idegenbeli csapatát fogadják.

Fotó: Archív

A Holstein Kiel jól kezdte a 2020-as évet és ha folytatja a remekelést és a playoff reményeik is életben maradnak. Hétfőn a 21. forduló zárómeccsén az idegenben rém gyenge St.Paulit fogadják és a bukik szerint jó eséllyel újabb három egységgel gazdagodhatnak.

{"headTitle":"Holstein Kiel- St. Pauli","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-02-10 20:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Kiel","odds":"1.90","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.60","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"},{"eventTitle":"St. Pauli","odds":"3.80","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"}]}

Az 1.90-es hazai odds azért aligha vetít előre tükörsima hazai sikert. Ez nem véletlen, ugyanis a Kiel szekere eléggé akadozik a Holstein-Stadionban, ahol az eddigi kilenc bajnokiból csak kettőt tudtak behúzni. Elég elkeserítő mutató, hogy az eddig begyűjthető 29 egységből csak 10-et zsákoltak be, de jobb ellenfelet nem is kaphattak volna ahhoz, hogy ezen javítsanak.

A St.Pauli ugyanis a vendégtabella utolsó előtti helyén áll, eddig 0, azaz nulla győzelemmel a neve mellett. Erre a 'bravúrra' csak a Drezda volt még képes a szezonban. Az sem túl jó előjel, hogy átlagban mindössze 0.8-szor találtak be ezeken a meccseken, tehát ha valamilyen pozitív eredményben bízhatnak, az elvileg egy kevés gólos döntetlen.

Mesterük, az egykor Herthát is irányító Jos Luhukay a következőket mondta a sajtótájékoztatón. "Nagyon keményen készültünk a találkozóra, amely aligha lesz egyszerű. Minőségileg nagyon rendben vannak, főleg a támadószekciót tekintve, sok olyan játékosuk van, akik képesek eldönteni egy ilyen összecsapást. Lehet, hogy nem a legjobb helyen állnak, de bárkit képesek megverni a ligában.

Nehéz lesz ellenük, de ha meg tudjuk ismételni a Stuttgart elleni produkciót, akkor akár nyerhetünk is.

- mondta bizakodóan, az ellenfelet körbeudvarolva az 56 éves tréner.

Valóban nehéz lesz a hamburgiaknak, akik immár 14 meccs óta nyeretlenek idegenben a Bundesliga 2-ben és az utóbbi 3 összecsapást úgy veszítették el, hogy már a félidőben hátrányban voltak. A csapatok góllal kapcsolatos statisztikáit böngészve aligha várható gólzápor hétfőn, ez adta tippünk kiindulópontját, ahogy azt is nehéz elképzelni, hogy a St.Pauli három ponttal távozzon a Holstein Stadionból.

{"headTitle":"Holstein Kiel- St. Pauli","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-02-10 20:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"1X + 3.5 gól alatt","odds":"1.92","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"}]}
[3081861] 2020-02-10 20:30:00 Holstein Kiel - St. Paulix;